Filters

23 producten

23 producten

Maruti is een modemerk voor diverse soorten schoenen en tassen. Elk seizoen brengen ze bij Maruti weer een breed scala aan stijlen uit, variërend van tijdloze sneakers tot stijlvolle loafers en luchtige sandalen en slippers. Maar ook crossbodytassen, shoppers en heuptassen behoren tot het assortiment van het merk. Of het nu gaat om schoenen of om tassen, ze zullen er bij Maruti altijd voor zorgen dat ze de beste materialen selecteren. Ook weten ze hun creaties altijd te versieren met boeiende prints en strakke ontwerpen.

Dierenprint schoenen en tassen

Elk paar schoenen en iedere tas van Maruti is een bewijs van hun toewijding als ontwerpers en modeliefhebbers. Ze gaan bij het merk verder dan de norm en blijven voortdurend de trends voor om ervoor te zorgen dat je met een item van Maruti altijd mee gaat met de tijd op het gebied van mode. De iconische 'touch of animal' van het merk is meer dan een ontwerpkeuze: het is een kenmerkend element dat naadloos in elk item is geïntegreerd, van all-over prints tot de kleinste details.

Comfortabele schoenen

De ontwerpen van Maruti bestaan uit speelse en vrouwelijke kenmerken die hun toewijding aan kwaliteit en stijl laten zien. Ze doen bij het merk geen concessies als het om de pasvorm gaat: elke schoen is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail, waardoor voor elk individu een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd. Bij Maruti komen passie, stijl en comfort samen om een ongeëvenaarde loopervaring te creëren.

Duurzame tassen en schoenen

Bij Maruti streven ze niet alleen naar het beste op het gebied van mode, maar geven ze ook het goede voorbeeld op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze gaan met de grootste zorg om met materialen, minimaliseren afval en zorgen voor een duurzame productieaanpak. De producten van het merk worden met trots en met liefde vervaardigd in het Zuiden van Nederland, maar hun invloed reikt tot ver daarbuiten en maakt indruk in heel Europa.

Koop Maruti online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van Maruti gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies