Meraki

Filters

8 producten

8 producten

Meraki is een merk voor comfort en welzijn dat je uitnodigt om dagelijkse zelfzorg om te zetten in momenten van rust. De producten van het merk zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, geïnspireerd door Scandinavische esthetiek en gemaakt met liefde en respect voor de natuur. De producten vullen je dagelijkse verzorging met zachte en voedende ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd vanwege hun positieve eigenschappen, gedocumenteerde effecten en natuurlijke geuren. Meraki is onderdeel van Society of Lifestyle. Society of Lifestyle is een inspirerende lifestyle-organisatie met vijf unieke en diverse merken: Meraki, byNORD, House Doctor, Meraki en Nicolas Vahé.


Productie

Het maken van elk Meraki-product wordt vakkundig uitgevoerd door de partner van het merk, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige verzorgingsproducten. Hier voeren gespecialiseerde en toegewijde medewerkers testen uit om voor elk product de beste oplossing van ingrediënten te bepalen. Deze worden vervolgens in grotere hoeveelheden gemaakt en in mooie kolven gegoten. Veel van het werk wordt met de hand gedaan, waardoor keer op keer kwaliteitsresultaten worden gegarandeerd. Ze zijn bij Meraki toegewijd aan het creëren van prachtige producten die elegant zijn ontworpen en rekening houden met de huidige consumententrends. Innovatie en creativiteit zit in het DNA van het merk.


Ingrediënten

Moe van handen die ruiken naar het eten waarmee je gekookt hebt? Gebruik na het koken de nieuwe anti-geurzeep van Meraki voor geurloze, schone en zachte handen. Het verdoezelt niet alleen de geuren, het neutraliseert ze en laat een muntachtige bloemengeur achter. Een must in je keuken, samen met de rest van de keukenartikelen van het merk. Ze kiezen bij Meraki ingrediënten op basis van wat ze voor je huid kunnen doen. Van klassiekers zoals aloë vera en olijfolie tot vernieuwende ingrediënten zoals zeewater uit de aarde.


Koop Meraki bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete item van Meraki gevonden? Wacht niet langer en bestel deze online bij ons in de webshop. We gaan direct aan de slag met jouw bestelling zodat je je nieuwe aankoop van Meraki zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies