Filters

36 van 93 producten

36 van 93 producten

Pagina

NIK&NIK is het modelabel voor kids! De kinderlijn is opgericht in Amsterdam en heeft een complete jongens- en meisjeslijn inclusief schoenen en accessoires. De NIK&NIK collectie bestaat uit high-end kinderkleding van luxe materialen voor een betaalbare prijs, zoals coole T-shirts, sweaters en mooie accessoires. 

Op jonge leeftijd hebben kinderen al een uitgesproken smaak. Ze zijn eigenwijs, nieuwsgierig en ontdekken de wereld. Met de NIK&NIK collectie kunnen kinderen eindeloos combineren en verschillende looks creëren. Basic items gecombineerd met stoere statements en een edgy touch; jouw kind steelt de show op school. De collectie is ontworpen voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar.

Voor jongens en meisjes

De collectie is voor zowel jongens als meisjes. Voor de jongens bestaat de collectie uit stoere jeans, hoodies, T-shirts, trackpants en jassen. Alle items zijn goed te combineren en zorgen voor een eigen stijl. Meisjes kunnen los gaan met goede basics en leuke rokjes. Voor een stoere look kies je een jeans of trackpants met een leuke sweater. NIK&NIK heeft ook leuke jurken voor feestelijke gelegenheden. De allerkleinste worden echte fashionista’s!

Nikkie Plessen

De kindercollectie is opgericht door Nikkie Plessen. Naast dat zij in 2011 het merk NIKKIE heeft gelanceerd, bracht zij in 2019 een kindercollectie NIK&NIK uit. Zij raakte geïnspireerd door haar eigen dochter om een kindercollecte te ontwerpen en te produceren. Haar kledingmerken bracht ze onder in het bedrijf N-BRANDS. Naast kleding lanceerde zij ook haar eigen make-up lijn.

Bestel jouw favoriete items online

Heb jij jouw favoriete items van NIK&NIK gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies