NOWADAYS

Filters

18 producten

18 producten

NOWADAYS staat bekend om de casual herenkleding die langer meegaat dan de seizoenen. De eenvoudige en moderne lijnen van de moderne basics en all-time favoriete stijlen zijn essentieel voor de garderobe van elke man. NOWADAYS brengt de klassiekers naar het hedendaagse leven. Benieuwd naar de gehele collectie van NOWADAYS? Neem dan snel een kijkje!


Casual herenkleding

NOWADAYS staat bekend om de casual herenkleding die langer meegaat dan de seizoenen. De eenvoudige en moderne lijnen van de moderne basics en all-time favoriete stijlen zijn essentieel voor de garderobe van elke man. NOWADAYS brengt de klassiekers naar het hedendaagse leven.

Vanaf de eerste dag kiest het merk haar eigen fabrieken. Ze waren op zoek naar gespecialiseerde en toegewijde partners. NOWADAYS wist dat het moeilijk zou zijn om de juiste partners aan boord te krijgen. Desondanks hebben ze veel gereisd in de omgeving van Shanghai, Zuid-China en Hangzhou en hebben ze de partners gevonden die samen met hen dit merk wilden opbouwen. Na een paar jaar groei zijn alle fabrieken tevreden en werken de teams in China en Duitsland heel nauw samen. Ze hebben fantastische samenwerkingsverbanden opgebouwd met fabrieken die hun missie bij NOWADAYS begrijpen.

Ondanks dat we allemaal verschillende standaarden kennen, is NOWADAYS van mening dat hun standaard heel eenvoudig is. Ze kennen de mensen, de plaats en de eigenaar. Ze reizen zelf twee keer per jaar naar de fabrieken en hun lokale team is 10 keer per jaar in de fabrieken. Dat zorgt ervoor dat ze alleen de beste kwaliteit en de beste normen hebben voor de werkzaamheden in fabrieken.


Kleding NOWADAYS

NOWADAYS is het ideale merk voor mannen die houden van casual kleding met karakter. De neutrale kleuren en kwalitatieve materialen maken dat de kleding een chique uitstraling heeft. De collectie bestaat uit stijlvolle overhemden en truien. Niet alleen geschikt voor een avondje op stap, maar ook zeker voor een dagje weg.


Bestel NOWADAYS online

Heb je een gaaf kledingitem van NOWADAYS op het oog en kan je niet wachten om deze aan jouw garderobe toe te voegen? Bestel deze dan snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw nieuwe NOWADAYS item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies