Filters

12 producten

12 producten

OMY is een Frans merk dat in 2012 is opgericht door twee ontwerpers uit Parijs: Elvire Laurent en Marie-Cerise Lichtlé. Elvire en Marie-Cerise zijn zelf grafisch ontwerper en illustrator van beroep. Al sinds hun studie aan de school voor Decoratieve Kunsten in Parijs zijn de twee vriendinnen en partners, omdat ze dezelfde artistieke visie delen. Instinctief besloten ze hun eerste productassortiment te ontwikkelen dat aan hun eigen wensen voldeed en waar zij ook zelf enthousiast van werden. Ze creëerden een nieuw creatief concept dat al snel een van hun grootste successen zou worden: XXL-kleuring.

Coloring posters

Bij het merk OMY bieden ze creatieve, vrolijke, innovatieve en grafisch variërende producten voor jong en oud. De collecties van OMY worden altijd getekend en ontworpen in de eigen creatieve studio van het merk in Parijs. De collecties onderscheiden zich ook door de unieke stijl: gedetailleerde illustraties, felle kleuren, innovatieve ontwerpen, pakkende thema’s en ongebruikelijke humor. In het assortiment vind je diverse soorten producten terug, waaronder 3D-maskers, uitwasbare of magische viltstiften, posters die je zelf in kunt kleuren, nagelstickers en velvet kleurplaten.

Franse productie

Bij OMY concentreren ze zich op de kwaliteit van hun producten. Ze zorgen ervoor dat ze de beste ontwerpen, materialen en texturen gebruiken om onberispelijke kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs voor iedereen. De Franse productie heeft bij OMY de voorkeur en momenteel wordt 50% van hun producten in Frankrijk geproduceerd. Wanneer productie in Frankrijk niet mogelijk is, zoeken ze naar alternatieven waarbij de kwaliteit van de producten en het respect voor de planeet voorop staan.

Koop OMY online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete producten van OMY gevonden waar jij of jouw kind creatief mee aan de slag kan gaan? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies