PUMA

Filters

36 van 361 producten

36 van 361 producten

Pagina

PUMA is een van 's werelds toonaangevende sportmerken, die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt en op de markt brengt. Al meer dan 65 jaar heeft PUMA een geschiedenis opgebouwd in het maken van snelle productontwerpen voor de snelste atleten ter wereld. De PUMA Group is eigenaar van de merken PUMA, Cobra Golf en Dobotex. Het bedrijf distribueert zijn producten in meer dan 120 landen en heeft wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst.

PUMA biedt prestatie- en sportstijlproducten in categorieën zoals voetbal, hardlopen, training en fitness, golf en motorsport. Het assortiment van PUMA is daarmee heel erg groot.


Aanbod PUMA bij The Little Green Bag

The Little Green Bag biedt verschillende producten aan van het merk. Zo verkopen we sportbroeken- en leggings, schoenen, shirts en andere accessoires. Met de sportkleding van PUMA zorg je ervoor dat jij er altijd fit en fashionable uitziet. De items van PUMA zijn gemaakt van verschillende soorten stoffen, kleuren en patronen. Het aanbod is erg breed en dit maakt dat jij alle keus hebt in jouw PUMA producten. De producten zijn niet alleen mooi maar zijn ook innoverend in de modewereld. PUMA maakt namelijk eigen ontwerpen en willen zich hiermee onderscheiden ten opzichte van de andere sportmerken.

Mix en match jouw te gekke PUMA items met elkaar voor een sportieve, gave look! Draag jij graag kleur? Dan heeft PUMA zeker wat kleurrijks voor jou als aanbod en ga jij hiermee een positieve dag tegemoet! Draag jij toch liever neutrale kleuren? Dan heeft het merk óók voor jou wat in huis. Kies dan bijvoorbeeld tussen de aardkleuren of ga lekker voor zwart. Met deze kleuren zit je altijd goed!


Samenwerkingen van PUMA

Het merk gaat spannende samenwerkingen aan met gerenommeerde designmerken, zoals Alexander McQueen, om innovatieve en snelle ontwerpen naar de sportwereld te brengen. PUMA is erg actief als het gaat om samenwerkingen en betrekken hier dan ook van allerlei verschillende bedrijven en bekende mensen bij. Zo heeft PUMA bijvoorbeeld al eerder een samenwerking gedaan met Kylie Jenner, wat een groot succes werd. Ook heeft het merk in 2019 samengewerkt met het Franse modehuis Balmain en supermodel Cara Delevigne. In februari 2021 heeft PUMA een lopende samenwerking met Super Mario, Helly Hansen, Michael Lau, Peanuts en nog een hoop anderen. De marketing van PUMA is daarmee on point en behoort tot het rijtje van de grootste sportmerken.


De geschiedenis van PUMA

PUMA is een Duits sportmerk, waarbij het hoofdkantoor gevestigd zit in Herzogenaurach in Duitsland (deelstaat Beieren). Het bedrijf werd in 1948 door Rudolf Dassier opgericht als "PUMA Schuhfabrik Rudolf Dassler".

Puma AG is ontstaan na een familieruzie tussen de broers Adolf en Rudolf Dassler. Samen runden ze vanaf de jaren twintig tot net na de Tweede Wereldoorlog de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik (Gebroeders Dassler Sportschoenenfabriek). Ten gevolge van een familievete was een samenwerking na de oorlog niet meer mogelijk en in 1948 begon Rudolf voor zichzelf: hij richtte Puma AG op, terwijl zijn broer de Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik omdoopte tot Adidas. Beide bedrijven zijn in Herzogenaurach gelegen, zodat de stad nog altijd gespleten is in twee kampen. De tweedelige film De Dassler broers: Adidas versus Puma gaat over de eerste vijftig jaar van beide bedrijven.


Bestel PUMA online

Heb je een tof item van PUMA gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw PUMA aankoop zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies