Filters

12 producten

12 producten

Het bedrijf J.W. Foster, dat later Reebok zou worden, werd voor het eerst opgericht in 1958 door Joseph William Foster in de stad Bolton in het Verenigd Koninkrijk. Joseph William Foster was een voorloper op het gebied van een van de eerste hardloopschoenen met spikes. Joseph William Foster richt zich met J.W. Foster voornamelijk op het ontwikkelen van sportschoenen. Later kwamen ook de zonen van Joseph William Foster bij het bedrijf. J.W. Foster ging vanaf dat moment verder als familiebedrijf, onder de naam J.W. Foster & Sons.

Dad sneaker

In 1958 richtten Joe en Jeff Foster het gezelschapsbedrijf Reebok op. De naam verwijst naar de grijze reebok, een soort antilope. De jonge Joe Foster kwam hierop doordat hij de naam tegenkwam in een Zuid-Afrikaans woordenboek dat hij had gewonnen. Reebok heeft als sportkledingmerk de afgelopen jaren grote sprongen gemaakt dankzij de terugkeer van de 'dad sneaker', waardoor het merk in de jaren ’80 naar een recordhoogte steeg.

Classic Leather

De Reebok Classic Leather werd voor het eerst uitgebracht in 1983. Hoewel de iconische sneaker oorspronkelijk werd gemaakt voor hardlopers, was dit het eerste model dat vrijetijdskleding en stijl prioriteit gaf boven prestaties op het circuit. In 1989 introduceert Reebok de beruchte 'Pump'-technologie: door opblaasbare ruimtes in het bovenwerk van de schoen op te pompen, krijgt de schoen een pasvorm die perfect aansluit op de voeten van de drager.

Reebok sneakers

Reebok is door de jaren heen steeds verder uit gaan breiden met de lifestyle-schoenencollecties. Zo brachten ze bij het merk de welbekende Reebok Nano, de Reebok Club C en de Reebok Court uit. Ze zijn bij Reebok zelfs een stapje verder gegaan om de schoenen toegankelijker te maken voor de lifestyle-gebruiker door schoenen te ontwerpen met een vintage look, zoals de Club C Vintage.

Onderhoud Reebok-schoenen

De beste manier om Reebok-schoenen schoon te maken, hangt af van de specifieke materialen en het ontwerp van de schoen. Over het algemeen wordt het aanbevolen om de schoenen schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Ook wordt het aanbevolen om het gebruik van agressieve chemicaliën of het onderdompelen van de schoenen in water te vermijden.

Koop Reebok online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van Reebok gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies