Scholl

Filters

36 van 70 producten

vanaf Vanaf 76,00 Normale prijs 95,00
vanaf Vanaf 76,00 Normale prijs 95,00

36 van 70 producten

Pagina

Het merk Scholl heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het maken van schoenen en is een toonaangevende wereldwijde leverancier van comfortschoenen. Gedreven door de missie om het welzijn van de consument te perfectioneren, willen ze bij Scholl de grenzen van de schoenmakerij verleggen door een perfecte pasvorm te bieden. Die perfecte pasvorm, in combinatie met hoge kwaliteit, stijl en duurzaamheid, is kenmerkend voor de schoenen van Scholl. Het doel van het merk is om ervoor te zorgen dat jij van iedere stap die je zet gaat houden en dat je je echt op je gemak voelt terwijl je loopt.


Mode-icoon

Het verhaal van Scholl begint in het jaar 1899 in Chicago, waar William Scholl op 17-jarige leeftijd ging werken in een kleine schoenenwinkel. De winkel was gespecialiseerd in comfortabele schoenen en sindsdien wilde William Scholl zich in blijven zetten voor het welzijn van de voeten. Dit deed hij door Scholl op te richten. Scholl werd een iconisch merk in de jaren 60, toen het meest opmerkelijke exemplaar van het merk werd gelanceerd: de Pescura. De Pescura bereikte al snel de status van mode-icoon onder topmodellen, zoals Sean Shrimpton en Twiggy. De iconische Pescura wordt nu vertaald in eigentijdse stijlen die meer aansluiten op de modetrends van de 21e eeuw.


Actieve levensstijl

In de jaren na de oorlog werden mensen zich steeds meer bewust van de voordelen van een actieve levensstijl. Regelmatige lichaamsbeweging was tijdrovend en vaak saai. Dus introduceerde William Scholl zijn beroemde sandalen, ontworpen om de benen van de drager bij elke stap te versterken. Scholl is een bekend en iconisch merk met een sterkte focus op comfort-mode.


Koop Scholl bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van Scholl gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies