Secrid Cardslide

Filters

5 producten

5 producten

Ontdek de Secrid Cardslide bij The Little Green Bag

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je pasjes en geld te bewaren? Dan is de Secrid Cardslide perfect voor jou! Bij The Little Green Bag hebben we een ruim assortiment aan Secrid producten, waaronder de populaire Cardslide.

De Secrid Cardslide is een compacte en veilige portemonnee die ruimte biedt aan zowel je pasjes als wat contant geld. Met zijn minimalistische design en hoogwaardige afwerking is de Cardslide niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol accessoire.

De Cardslide is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een stevige kunststof behuizing. Hierdoor zijn je pasjes optimaal beschermd tegen buigen, breken en ongewenst uitlezen van RFID-chips. Met de handige schuifknop heb je direct toegang tot je pasjes en kun je eenvoudig de gewenste kaart selecteren.

Bij The Little Green Bag bieden we de Secrid Cardslide aan in verschillende kleuren, zodat je altijd een variant vindt die bij jouw stijl past. Of je nu houdt van klassiek zwart, stoer bruin of opvallend rood, wij hebben het voor jou.

Bestel nu jouw Secrid Cardslide bij The Little Green Bag en geniet van de beste prijs en snelle levering. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe Cardslide snel en veilig bij jou thuis wordt bezorgd. Ontdek ook onze andere Secrid producten en maak je leven een stukje makkelijker en stijlvoller!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies