Shock Absorber

Filters

8 producten

8 producten

Shock Absorber heeft zichzelf gevestigd als het toonaangevende sport-bh merk van het Verenigd Koninkrijk. Gedreven door innovatie en prestaties, streeft Shock Absorber ernaar extreme en hoog presterende sport-bh's te bieden, ontwikkeld door experts in borstbescherming.

Innovatie en Prestaties

Sinds de oprichting heeft Shock Absorber wetenschappelijk onderzoek gecombineerd met geavanceerd ontwerp om ongeëvenaarde borstondersteuning tijdens het sporten te bieden. Het merk heeft consequent technologische grenzen verlegd omdat ondersteuning cruciaal is. Een belangrijke samenwerking met de Universiteit van Portsmouth, een wereldleider in borstkankeronderzoek, heeft bijgedragen aan het succes van Shock Absorber.

De samenwerking heeft het merk in staat gesteld om haar producten wetenschappelijk te testen en te valideren, waaruit blijkt dat de Shock Absorber Ultimate Run Bra de borstbeweging met maar liefst 78% kan verminderen, wat twee keer zoveel is als een standaard bh. Dit niveau van ondersteuning is essentieel voor vrouwen die aan intensieve activiteiten deelnemen en biedt het vertrouwen om zonder ongemak te presteren.

Wetenschappelijk Onderzoek

De toewijding van Shock Absorber aan wetenschappelijk onderzoek en hoogwaardig ontwerp heeft talrijke prijzen opgeleverd. Het merk heeft onder andere de Gouden en Zilveren awards gewonnen bij de Running Awards 2019, naast andere prestigieuze erkenningen van Health & Wellbeing media. Deze onderscheidingen benadrukken de inzet van Shock Absorber voor kwaliteit en het welzijn van haar klanten.

Technologisch Geavanceerde Materialen

Elke bh van Shock Absorber is vervaardigd uit technisch geavanceerde materialen, ontworpen om te voldoen aan specifieke prestatiecriteria. De stoffen van het merk worden continu getest en geüpgraded om baanbrekende voordelen te bieden, waaronder ademend vermogen en vochtregulerende eigenschappen. Deze focus op technologische perfectie zorgt ervoor dat Shock Absorber bh's niet alleen ondersteuning bieden, maar ook de sportervaring verbeteren.

Vandaag de dag biedt Shock Absorber een diverse collectie sport-bh's, ontworpen voor verschillende impactniveaus en beschikbaar in een breed scala aan stijlen en cupmaten tot G. Deze diversiteit zorgt ervoor dat elke vrouw de perfecte pasvorm en ondersteuning kan vinden voor haar specifieke behoeften.

Baanbrekende Samenwerkingen

De voortdurende samenwerking van Shock Absorber met de Universiteit van Portsmouth heeft geleid tot baanbrekende inzichten in borstgezondheid. Met behulp van 3-dimensionale borstbewegingstracking met infraroodcamera's heeft het merk een dieper begrip gekregen van het belang van sport-bh ondersteuning tijdens het sporten. Dit onderzoek is essentieel geweest voor de ontwikkeling van sport-specifieke lijnen, gericht op hardlopers, racketsporters en balsportliefhebbers.

De inzet van het merk voor innovatie en wetenschap zorgt ervoor dat elke nieuwe stijl van Shock Absorber wordt getest op zijn vermogen om borstbeweging te verminderen, waardoor vrouwen het vertrouwen krijgen om uit te blinken in elke sport. Of ze nu ervaren atleten of fitnessliefhebbers zijn, Shock Absorber is toegewijd aan het ondersteunen met bh's die geavanceerde technologie, wetenschappelijke validatie en bekroond ontwerp combineren.

Koop Shock Absorber online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete sport-bh van Shock Absorber gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies