Sticky Lemon

Filters

23 producten

23 producten

Sticky Lemon is een merk uit Nederland dat tassen en accessoires verkoopt die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden van over de hele wereld. Een Sticky Lemon rugzak heeft een opvallende, zonnige en eigenzinnige uitstraling, met veel gebruik van gewaagde kleuren.


Colorblocking

Het uiterlijk van een rugzak van Sticky Lemon kan omschreven worden als, zoals ze dat bij Sticky Lemon zelf zeggen, “colorblocking dat gecombineerd wordt met patronen en illustraties.” Bij Sticky Lemon houden ze van colorblocking omdat ze graag met vernieuwende kleurcombinaties experimenteren, waarbij ze ook een kleine retro twist aan de rugzakken toevoegen. Sticky Lemon verkoopt niet alleen rugzakken voor kinderen, maar speelt ook graag een rol in het verbeteren van de planeet voor de volgende generatie. Daarom zijn alle rugzakken en andere tassen van Sticky Lemon van gerecyclede PET-flessen gemaakt.


Sticky Lemon rugzak

Toen Sticky Lemon in 2016 werd opgericht was het direct duidelijk dat de rugzakken en andere tassen die het merk ging verkopen gericht zouden worden op kleine en grote kinderen die met hun uitgesproken smaak graag opvallend voor de dag komen. De rugzakken worden meegedragen op avonturen, tijdens een dag op school of tijdens andere momenten van jeugdig plezier. De rugzakken van Sticky Lemon staan voor het creëren van verhalen onder de jeugd. Met een Sticky Lemon rugzak zal ieder kind kleurrijke en zonnige tijden beleven op de meest avontuurlijke plekken!


Bestel Sticky Lemon online bij The Little Green Bag

Ben jij of is jouw kind op zoek naar een nieuwe, gewaagde rugzak voor naar school of andere activiteiten? Bekijk dan zeker eens de kleurrijke en eigenzinnige rugzakken collectie van Sticky Lemon! Heb jij jouw favoriete rugzak van Sticky Lemon gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw Sticky Lemon rugzak zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies