Suck UK

Filters

17 producten

17 producten

Suck UK is een merk met uitzonderlijke designer geschenken en woonaccessoires die zich onderscheiden van de massa. Met een toewijding aan creativiteit, innovatie en kwaliteit, heeft Suck UK sinds de oprichting in 1999 het concept van geschenken heruitgevonden door memorabele en innovatieve producten te ontwikkelen.

Unieke Designer Geschenken

Bij Suck UK is elk product zorgvuldig ontworpen en in eigen huis vervaardigd met de grootste aandacht voor detail. Van concept tot creatie ondergaat elk item een grondig proces om te verzekeren dat het voldoet aan de hoge normen van vakmanschap en kwaliteit. Op zoek naar het perfecte geschenk dat allesbehalve gewoon is? De diverse reeks designer geschenken van Suck UK heeft voor elke smaak en gelegenheid wel wat. Of je nu winkelt voor een verjaardag, bruiloft, of een andere activiteit, je vindt altijd wel iets geschikts in het zorgvuldig samengestelde assortiment van Suck UK.

Woonaccessoires met een Twist

Geef je leefruimte een upgrade met items uit de collectie woonaccessoires die stijl en functionaliteit naadloos combineren. Van eigenaardige keukenapparatuur tot stijlvolle decoratie, Suck UK biedt een frisse kijk op alledaagse benodigdheden, waardoor het gewone buitengewoon wordt. Gevestigd in het bruisende hart van Londen, dient de studio van Suck UK als het creatieve centrum waar ideeën tot leven komen. Geïnspireerd door hun omgeving en de diverse cultuur van de stad, streven ze ernaar om elk Suck UK-product te voorzien van een vleugje Britse excentriciteit en charme.

Wereldwijde Innovaties

Met een groeiende aanwezigheid in winkels over de hele wereld hebben ze bij Suck UK internationale erkenning gekregen voor hun innovatieve ontwerpen en eigenzinnige benadering van geschenken. Suck UK werd opgericht in 1999 door het ontwerpersduo Sam en Jude, die een passie deelden voor het creëren van unieke producten. Wat begon als een avontuur in handgemaakte meubels, groeide uit tot een merk dat synoniem staat voor humor en vindingrijkheid. Bij Suck UK staan innovatie en creativiteit centraal en verkennen ze voortdurend nieuwe ideeën.

Koop Suck UK online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete accessoires van Suck UK gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies