Filters

8 producten

8 producten

SUI AVA is een merk dat sieraden en haar- en modeaccessoires in leuke, kleurrijke en edgy ontwerpen van hoge kwaliteit ontwerpt en creëert. Het doel van het merk is om met de ontwerpen steeds weer te blijven verrassen, waardoor er altijd weer vernieuwende en frisse collecties ontstaan. Ze vinden het bij SUI AVA belangrijk dat er vanuit meerdere persoonlijkheden wordt gedacht bij het ontwerpen van de accessoires. Hierdoor kan iedereen een accessoire bij SUI AVA vinden die perfect bij zijn of haar persoonlijkheid past. De accessoires van het merk schitteren van vreugde en zitten vol moed en positieve energie.


Sui en Ava

De oprichtster van SUI AVA, Sisse Magda Bachmann, is een moeder van twee energieke dochters die gedreven worden door opgewekte nieuwsgierigheid en levenslust, wat perfect bij het DNA van het merk past. Het merk is dan ook vernoemd naar de twee grootste inspiratiebronnen van Sisse: haar dochters Sui en Ava. Met haar dochters aan haar zijde, is Sisse niet bang om risico’s te nemen. Daarom heeft ze in 2017 haar fulltime baan op durven zeggen, om vervolgens haar droom na te jagen en het sieraden- en accessoiresmerk SUI AVA op te richten.


De collecties

Sisse Bachmann heeft een natuurlijk gevoel voor stijl, een creatieve geest en een oog voor de nieuwste trends. Dit heeft ze te danken aan de 15 jaar ervaring die ze heeft opgedaan binnen de mode-industrie. Alle SUI AVA-collecties volgen de veranderende seizoenen op het gebied van mode en de bijbehorende trends, maar bevatten ook ontwerpen die tijdlozer en klassieker zijn. Hierdoor zul je altijd met de accessoires van SUI AVA willen blijven lopen.


Koop SUI AVA online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete haaraccessoires van SUI AVA gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies