Tony Perotti

Filters

18 producten

18 producten

Ontdek de tijdloze stijl en hoge kwaliteit van Tony Perotti, de Italiaanse ontwerper met meer dan 50 jaar ervaring. Tony Perotti is vastbesloten om zijn klanten hoogwaardige, handgemaakte producten te bieden, waaronder hun nieuwste toevoeging, de Furbo-kaarthouders.

Kwaliteit en Milieuvriendelijkheid

Bij Tony Perotti staat niet alleen de kwaliteit van de producten centraal, maar ook respect voor het milieu. Daarom zijn al zijn producten gemaakt van Italiaans plantaardig gelooid leer. Samen met de leerlooierijen van Vera Pelle, die bekend staan om hun milieuvriendelijke looitechnieken, wordt de natuurlijke schoonheid van leer behouden zonder het milieu te schaden.

Duurzaamheid en Lokale Gemeenschappen

Tony Perotti zet zich niet alleen in voor hoogwaardige producten, maar ook voor lokale gemeenschappen in Toscane. Door samen te werken met lokale ambachtslieden en leerlooierijen dragen ze bij aan het behoud van traditionele Italiaanse methoden en stimuleren ze de lokale economie. Elk product van Tony Perotti straalt vakmanschap en karakter uit, met handmatige looimethoden die de natuurlijke kenmerken van het leer benadrukken. Van subtiele nerven tot elegante afwerkingen, zijn producten zijn authentiek en stijlvol.

Plantaardig gelooid leer

Bij Tony Perotti worden traditionele Italiaanse technieken gecombineerd met moderne ontwerpen en trends. De inspiratie komt zowel voort uit het rijke erfgoed van de Italiaanse ontwerpen als uit hedendaagse mode, wat resulteert in tijdloze en eigentijdse stukken. Plantaardig looien, een eeuwenoude Toscaanse traditie, transformeert ruwe huiden tot duurzaam leer zonder schadelijke chemicaliën. Dit proces behoudt niet alleen de natuurlijke warme tint van het leer, maar minimaliseert ook de impact op het milieu door recycling en hergebruik van materialen.

Koop Tony Perotti online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete portemonnee van Tony Perotti gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies