Filters

36 van 69 producten

36 van 69 producten

Pagina

Umbra, opgericht in 1979 in Toronto (Canada) is een ontwerpbedrijf dat wordt erkend voor het ontwerpen van intelligente huishoudelijke producten aan klanten over de hele wereld. Originaliteit zit diep geworteld in de basis van het bedrijf.

Umbra begon toen grafisch ontwerper en mede-oprichter Paul Rowan een zonnescherm nodig had in zijn appartement. Omdat hij er geen kon vinden die bij zijn smaak en prijs paste, creëerde hij zijn eigen scherm. Paul werkte toentertijd samen met jeugdvriend Les Mandelbaum. Samen begonnen zij de alledaagse voorwerpen om te vormen tot moderne designs voor iedereen. Dit was het moment dat Umbra was geboren! Umbra betekent in het Latijn ‘schaduw.’ Tegenwoordig wordt Umbra in meer dan 120 landen verkocht en heeft het merk kantoren in Europa, Canada, de Verenigde Staten, Brazilië en China. Samen met zijn internationale team van ontwerpers, staat Umbra bekend om het creëren van producten die origineel, modern, casual, functioneel en betaalbaar zijn. Deze passie wordt gedreven door innovatie die het merk haalt uit de inspirerende wereldwijze markt om grenzen te verleggen.


Waarden van Umbra

Umbra deelt de visie om voor elke kamer een origineel, modern en casual design te creëren. Nieuwsgierigheid, creativiteit en een passie voor design zijn gemeenschappelijke kenmerken van 'Umbra-mensen' over de hele wereld. Ze werken vanuit meer dan 15 verschillende landen, werken samen en halen het beste uit elkaar en uit zichzelf. Ze zijn een privébedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in hun branche - nog steeds geleid door hun oorspronkelijke oprichters.


Umbra bij The Little Green Bag

The Little Green Bag biedt verschillende soorten items aan van Umbra. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere gadgets, kapstokken, spullen voor tijdens het koken en het tafelen, tafelklokken en decoratieve objecten. Kortom, alles wat jij nodig hebt om jouw huis gezelligheid uit te laten stralen en te zorgen voor een fijne sfeer. De decoratieve objecten zorgen ervoor dat jouw huis helemaal trendy wordt gemaakt. Neem bijvoorbeeld de gave fotolijstjes van het merk, muurdecoractie en opbergboxen.


Duurzaamheid van Umbra

De grootste uitdaging van veel bedrijven zijn de ingrijpende veranderingen op de planeet en de gevolgen hiervan. Umbra is bezig om hier een positieve invloed op te hebben. Zo is het merk continue intensief bezig met het verbeteren van het duurzaamheidsbeleid, zoals het verminderen en vervangen van verpakkingen, het toevoegen van duurzame materialen en het vervangen van schadelijke afwerkingen. Ook het elimineren van schadelijke en buitensporige verpakkingen is een doel van het merk. Daarnaast worden de producten van Umbra gemaakt door processen en materialen die duurzaam zijn en de tand des tijds kunnen doorstaan. Daarnaast is het merk ook toegewijd aan kwaliteit en is dit iets waar Umbra voor staat. Het merk gelooft in producten die lang meegaan en hoogwaardige kwaliteit. Producten horen niet op de stortplaats te komen. Het merk wil daarom ook de hoeveelheid afval van de verpakkingen verminderen en onderzoekt een manier om recyclebare materialen te gebruiken om de hoeveelheid afval in het algemeen te verminderen.


Bestel Umbra online in de webshop

Heb je nog geen idee welke items Umbra allemaal biedt? Geen probleem. Kijk dan nu eens op deze pagina en ontdek hier jouw favorieten! Heb jij al wel een gaaf item op het oog van Umbra en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel deze dan online in onze webshop. Je wilt natuurlijk niet dat het item uitverkocht is. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. Als je je item voor 23:00 uur bestelt, dan heb je hem zelfs morgen al in huis! Alles om jou zo snel mogelijk te laten genieten van jouw nieuwe mode-item!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies