Balvi

T Pick Holder Salt and Pepper Teckel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 13.8 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 6.4 cm
Materiaal Acryl
Merk Balvi
Merk kleurnaam Black
Merk product code 25990
Woonruimte Keuken

Maak kennis met de T Pick Holder Salt and Pepper Teckel, een must-have accessoire voor elke keukenliefhebber. Met een breedte van 13.8 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 6.4 cm, is deze pickhouder perfect voor volwassenen. Gemaakt van hoogwaardig acryl en ontworpen door het gerenommeerde merk Balvi, straalt dit product kwaliteit en stijl uit. De zwarte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Met de productcode 25990 is deze pickhouder een praktische en trendy toevoeging aan je keukeninrichting.

De T Pick Holder Salt and Pepper Teckel is speciaal ontworpen voor gebruik in de keuken. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze pickhouder maakt het gemakkelijk om je favoriete kruiden binnen handbereik te houden. Plaats je zout- en peperstrooiers in de houder en je hebt ze altijd bij de hand tijdens het koken. Dankzij het compacte formaat neemt deze pickhouder weinig ruimte in beslag op je aanrecht of in je keukenkastjes.

Met de T Pick Holder Salt and Pepper Teckel hoef je nooit meer te zoeken naar je kruiden. De teckelvormige houder voegt een speels en uniek element toe aan je keukeninrichting. Het acrylmateriaal zorgt ervoor dat de houder duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Met het merk Balvi weet je dat je kiest voor kwaliteit en design. Deze pickhouder is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je keuken.

Maak je keuken compleet met de T Pick Holder Salt and Pepper Teckel. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl die deze pickhouder te bieden heeft. Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je keuken met dit unieke product van Balvi. Ontdek zelf waarom dit een favoriet is onder keukenliefhebbers. Bestel nu en maak van koken een plezierige en georganiseerde ervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies