Filters

28 producten

28 producten

Bon Parfumeur is in de eerste plaats een echte community; een kunstzinnige, sprankelende, glimlachende en heldere community. Bon Parfumeur wilt dat iedereen met het leven en verlangen zijn eigen alchemist wordt, zijn eigen veeleisende parfumeur. Unieke, uniseks geuren die dankzij de mix & match met elkaar te combineren zijn. Benieuwd naar de verschillende geuren van Bon Parfumeur? Kies uit de verschillende parfums en geurkaarsen!

Bon Parfumeur is geboren uit een verlangen om de prachtige parfumerie van weleer, de artistieke parfumerie, op een resoluut eigentijdse en creatieve manier nieuw leven in te blazen.

''Ik heb altijd van parfums gehouden. De echte aristieke parfumerie. Ik hou van een authentiek en creatief parfum en dat mijn parfum van de dag past bij mijn verlangen van het moment. Uit dit idee is Bon Parfumeur geboren. Franse parfumeurs hebben zich bij mij aangesloten in dit avontuur om de geuren van dit prachtige huis waar iedereen vrij is om zichzelf te zijn en te creëren tot leven te brengen.''

- Ludovic Bonneton, oprichter -


Het begin van...

Ludovic Bonneton creëert een parfumerie zoals die in het verleden bestond en zoals we er vandaag van dromen. Bon Parfumeur.

Ludovic heeft een kleurrijk reukvermogen dat hijstap voor stap uittekent. Hij droeg achtereenvolgens Jicky van Guerlain of Vetiver van Carven als tiener, Habit Rouge of Pour un Homme van Caron. Vervolgens ontdekte hij enthousiast de nieuwe, meer vertrouwelijke huizen. Huizen die echt terugkeren naar de wortels van de parfumerie, door de geur weer centraal te stellen in hun producten. Na verloop van tijd en tijdens zijn reizen speelt Ludovic Bonneton met zijn collectie parfus, draagt ze graag en werkt hij naar zijn humeur, of zelfs het weer.

Hij verhuisde naar Cali, Colombia. En dan, op een dag, ergens aan de Pacifische kust, laat hij de Colombiaanse winden met hem praten. Ze blazen hem weg om een merk te creëren dat zijn eigen visie op geuren weerspiegelt. Een persoonlijk, innovatief en uniek merk. Op het ritme van zijn duizend-en-één ideeën, gesteund door een heel leuk team, geeft de oprichter van Bon Parfumeur leven aan zijn verlangens.


Uitzonderlijke ingrediënten

Het is een traditionele parfumerie gemaakt in Frankrijk met uitzonderlijke ingrediënten. Een artistieke en chaotische parfumerie, waar iedereen vrij is om zijn geuren te testen, mixen of verzamelen.

Tegenwoordig beidt Bon Parfumeur een assortiment van 24 eaux de parfums, gemaakt door zes getalenteerde Franse parfumeurs en onderverdeeld in tien geurcategorieën.


Duurzaamheid

Van het sap tot de uiteindelijke verpakking, de Bon Parfumeur-geur is 100% gemaakt in Frankrijk met een focus op kwaliteit, korte en duurzame productieprocessen.

Ze selecteren hun grondstoffen op basis van de zorg die ze besteden aan hun productie. Om dit te doen, geven ze de voorkeur aan lokale producten, ongeacht de prijs. Op deze manier kunnen ze de kwaliteit van hun parfums garanderen.


Verantwoordelijke leveranciers van topkwaliteit

De flessen worden in Normandië vervaardigd door het bedrijf Pochet du Courval, dat al 4 eeuwen gespecialiseerd is in het vormen van glas voor de luxe-industrie. De vorm, glans en transparantie van de flessen zijn het resultaat van lang werk en unieke knowhow. De Pochet-groep zet zich in om excellentie en verantwoordelijkheid te combineren door middel van een sterke en duidelijk gedefinieerde MVO-ambitie.

De verpakking is gemaakt van FSC Mixed gecertificeerd karton, wat betekend dat de meeste verpakkingen afkomstig zijn van gerecyclede vezels of gecontroleerde bossen. In detail zorgen ze ervoor dat ze trouw zijn aan de waarden van Bon Parfumeur.


Hervulbare flessen

Omdat een glazen fles hergebruikt kan worden, hebben ze gekozen voor het navulsysteem voor hun 50 ml en 100 ml flessen. Het enige wat je nodig hebt, is toegang tot hun fonteinen om je fles bij te vullen, in plaats van het weg te gooien en een nieuwe te kopen. Als het jet idee leuk vindt, zouden ze je graag tot hun fans van de hervulbare fles rekenen.

Het pad van Bon Parfumeur-parfum is lang, langdurige en doordacht, waardoor het kostbaar is.


Geurkaarsen van Bon Parfumeur

Het merk beschikt ook over heerlijke geurkaarsen voor in het huis. Steek jouw kaars aan en geniet van een heerlijke, relaxte sfeer in huis door de lekkere geuren die je ruikt. Niet alleen zijn de geurkaarsen een plezier voor je neus, maar ook voor het oog! De geurkaarsen hebben een brandtijd van 50 uur. 


Bon Parfumeur online bestellen

Heb je een heerlijke parfum van Bon Parfumeur gevonden? Wacht dan niet langer en bestel jouw fles online! Wij gaan zo snel mogelijk met jouw bestelling aan de slag zodat je die heerlijke geur snel om je heen hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies