Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Geurkaarsen en Diffusers

Geurkaarsen en Diffusers

Geurkaarsen en Diffusers

Houd jij van een lekker geurtje in jouw huis? Dan zijn interieurparfums de perfecte oplossing. Interieurparfums verspreiden een lekkere geur door het hele huis. P.F. Candle Co heeft een ruim assortiment met lekkere geuren in verschillende soorten. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere spray, wierook of een geurkaars. Heb je liever geen omkijken naar jouw interieur parfum? Dan zijn geurstokjes perfect. Deze kunnen tot wel 3 maanden blijven staan!

Ook zijn de huisparfums en geurkaarsen van Zusss een echte must als je houdt van een lekker ruikend huis. Laat je huis stralen met de huisparfums van Zusss. Deze huisparfums zijn niet alleen lekker voor jezelf maar ook ideaal om cadeau te doen. Door de lieve teksten op de verpakking geef jij een uniek cadeau. Spray de parfum lekker in het rond en geniet van de heerlijke geuren van Zusss.


Bestel je interieurparfum online!

Heb jij interesse in een van onze diffusers of geurkaarsen? Bestel dan snel jouw kaars of huisparfum via de webshop van The Little Green Bag. Wij gaan direct aan de slag met jouw bestelling, zodat jouw huis zo snel mogelijk weer lekker ruikt! Vanaf €50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden! Ruik je de parfums liever eerst even in het echt? Bezoek dan een van onze winkels