Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Geurkaarsen en Diffusers

Geurkaarsen en Diffusers
Filters
Sorteer op
125 artikelen

weergave
Zusss
Zusss

Keramieken Geurkaars Bol Bamboe

€ 9,07 € 12,95 -30%


Zusss
Zusss

Geurkaars Glas Alo Vera Zonnetje

€ 20,97 € 29,95 -30%


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Meraki
Meraki

Diffuser Verbena drizzle Helder

€ 19,69 € 31,00 -36%Zusss
Zusss

Keramieken Geurkaars Bamboe Love

€ 10,95 € 12,95 -15%


Zusss
Zusss

Geurkaars In Blik Best Mom

€ 6,36 € 7,95 -20%


Zusss
Zusss

Geurkaars Op Pootjes Bamboe

€ 13,77 € 22,95 -40%


Zusss
Zusss

Keramieken Geurkaars Bol Bloemig

€ 9,07 € 12,95 -30%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Zusss
Zusss

Geurkaars In Blik Bamboe Hartje

€ 4,87 € 6,95 -30%The Little Green Bag
The Little Green Bag

Soy Wax Candle

€ 11,97 € 19,95 -40%
The Little Green Bag
The Little Green Bag

Soy Wax Candle

€ 11,97 € 19,95 -40%

gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


Wijck
Wijck

Rotterdam City Diffuser 200 ML

€ 23,96 € 29,95 -20%

Zusss
Zusss

Geurkaars Lotus Gezicht

€ 7,48 € 14,95 -50%


Creëer rust met onze geurkaarsen en diffusers

Een van de meest eenvoudige manieren om te zorgen voor een ontspannen gevoel bij jou in huis is door het huis lekker te laten ruiken. De vraag die veel mensen stellen is alleen hoe ze dit het beste kunnen doen. Wij van The Little Green Bag hebben de oplossing voor je. Bij ons is het namelijk mogelijk om alle mogelijke soorten geurkaarsen te kopen. Ook voor het kopen van een diffuser ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat wij je te bieden hebben? Dan is het handig om deze pagina even goed door te nemen, we laten het je namelijk allemaal zien!


De juiste geur in huis

We gaan straks in op de luchtjes die je kunt vinden bij ons in het assortiment. Echter is het eerst handig om even te kijken naar interieurparfum in het algemeen. Je wilt namelijk wel weten waarom je eigenlijk moet zorgen voor een lekker luchtje in huis. De voornaamste reden dat je zou moeten kiezen voor geurkaarsen is het feit dat deze voor een langere tijd zorgen voor een heerlijke geur. Dit maakt het mogelijk om altijd een gevoel van rust terug te laten keren in de woning. Dit is niet alleen een stuk prettiger voor jezelf, maar ook voor mensen die mogelijk op bezoek komen. Het lekker laten ruiken van jouw huis kan echt veel meer doen dan een andere uitstraling. Door te zorgen voor een lekkere geur kan je pas zorgen voor een plek die je echt thuis kunt noemen.


De luchtjes van The Little Green Bag

In ons aanbod kun je een groot scala aan mogelijkheden vinden als het aankomt op luchtjes voor in huis. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de geurkaarsen van P.F. Candle Co. Dit merk staat bekend om de best mogelijke kwaliteit op het gebied van geurkaarsen. Mocht je nu vergeten om de kaarsen aan te steken maar wil je wel zorgen voor een lekkere geur dan is het mogelijk om te kiezen voor een alternatief. Je kunt namelijk ook kiezen voor een spray of voor wierrook. Ook zijn er genoeg geurstokjes te vinden. Deze geurstokjes zorgen voor een geur die een lange tijd blijft hangen. Onze geurstokjes kunnen tot wel 3 maanden blijven staan in huis!


Bestel vandaag nog je eerste geurkaars

Wil je zelf zorgen voor een heerlijke geur bij jou in huis dan ben je bij The Little Green Bag aan het juiste adres. Door zelf een kijkje te nemen in het assortiment kun je in een oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn om voor te gaan. Dit maakt het mogelijk om binnen no time over een diffuser of een aantal geurkaarsen te beschikken. Onze bestellingen worden altijd snel verzonden. Mocht je nu zelf eerst even het luchtje willen ruiken voordat je een aankoop maakt dan nodigen we jou uit om langs te komen bij ons in de winkel. Zo kom je bij het bestellen niet meer voor verrassingen te staan.