Filters

22 producten

22 producten

CarlijnQ is een merk voor kinderkleding dat is opgericht in 2014. Het begon allemaal met de komst van Doris, de eerstgeborene van Carlijn, wat bij Carlijn de passie voor het ontwerpen van kindermode aanwakkerde. Met een enkele naaimachine en een visie op duurzame, stijlvolle kleding is CarlijnQ uitgegroeid tot een geliefd merk vol schattige en kwalitatief hoogstaande kinderkleding.

Hippe kinderkleding

Bij CarlijnQ geloven ze in mode die de essentie van de kindertijd omarmt. De kledingstukken zijn zorgvuldig ontworpen om kinderen in staat te stellen zichzelf te zijn en een wereld te creëren waar comfort en stijl naadloos samenkomen. Van ravotten door modderige bossen tot het maken van de leukste hutten, de kleding van CarlijnQ is ontworpen om ieder kind te vergezellen op elk avontuur, waardoor hun fijnste herinneringen gepaard gaan met zowel speelcomfort als hippe kinderkleding.

Duurzame kinderkleding

Mode is voor CarlijnQ meer dan alleen kleding, het is ook toewijding aan een betere toekomst voor de kinderen van nu. Duurzaamheid zit in het DNA van het merk, wat ervoor zorgt dat het merk zorgvuldig ecologische materialen gebruikt en volgens ethisch verantwoorde productiestandaarden te werk gaat. Met elke steek streven ze er bij CarlijnQ naar een positieve impact op de planeet achter te laten en duurzame kledingstukken te creëren die generaties lang meegaan.

Kinderkleding online

Van de speeltuin tot kinderfeestjes, CarlijnQ biedt een gevarieerd assortiment kleding en accessoires die bij elke gelegenheid passen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Of het nu gaat om comfortabele rompertjes, vrolijke T-shirts of schattige accessoires, elk stuk is zorgvuldig ontworpen om te laten zien dat ieder kind uniek is. Bekijk het veelzijdige assortiment van CarlijnQ bij The Little Green Bag en bestel vandaag nog je kinderkleding online!

Koop CarlijnQ online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete kinderkleding van CarlijnQ gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies