Filters

36 van 64 producten

36 van 64 producten

Pagina

Ontdek de essentie van Scandinavische eenvoud met DAY ET, een merk voor lifestyleaccessoires dat in 2014 in Kopenhagen werd opgericht. Bij DAY ET geloven ze in het aanbieden van duurzame benodigdheden voor het dagelijks leven. DAY ET werd geïnspireerd door hun Scandinavische erfgoed, waarbij ze ontwerpen vanuit eenvoud en functionaliteit. De collecties van DAY ET brengen tijdloze, veelzijdige en klassieke stijlen samen, gecombineerd met eigentijdse, seizoensgebonden tassen die perfect in jouw dagelijks leven passen.

DAY ET Gweneth

Van de iconische Gweneth-tas tot een reeks functionele en stijlvolle opties: de tassen van DAY ET zijn gemaakt om je moeiteloos te vergezellen tijdens je werk, een sportactiviteit, evenementen en andere gelegenheden. Het verhaal van DAY ET draait grotendeels om de iconische Gweneth-tas: een functionele en tijdloze nylon-metgezel die is ontworpen om het leven onderweg gemakkelijker te maken. Of je nu naar je werk, naar school, of naar een vrijetijdsgelegenheid gaat: een tas uit de Gweneth-collectie komt altijd van pas.

Gerecyclede tassen

Gweneth is zorgvuldig ontworpen om seizoenen lang mee te gaan en is gemaakt van gecertificeerd gerecycled polyester, wat een positieve impact heeft op het milieu. Elke Gweneth-tas draagt bij aan het hergebruiken van 11 gerecyclede plastic flessen (1/2L). Naast de Gweneth-tassen heeft DAY ET ook handige luiertassen of tassen die geschikt zijn voor kinderen om bijvoorbeeld mee naar school te nemen. Ontdek de veelzijdige collectie van DAY ET!

Koop DAY ET online bij The Little Green Bag

Maak samen met DAY ET betere keuzes voor een duurzame toekomst, waarin elk product bedoeld is om lang gebruikt en geliefd te worden. Ervaar het verschil van DAY ET, waar Scandinavische eenvoud en duurzame luxe samenkomen. Heb jij jouw favoriete tas van DAY ET gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies