Filters

36 van 72 producten

Speciale prijs 61,74 Normale prijs 94,99
Speciale prijs 75,95 Normale prijs 94,99
Speciale prijs 66,45 Normale prijs 94,99
Speciale prijs 75,95 Normale prijs 94,99

36 van 72 producten

Pagina

Ontdek de essentie van tassen van hoge kwaliteit, zorgvuldig vervaardigd door twee lokale jonge ontwerpers en eveneens studievrienden die in 2010 hun krachten bundelden om Doughnut op te richten. De inzet van het merk Doughnut gaat verder dan het creëren van alleen maar tassen; ze streven er bij het merk naar om iedereen een ervaring te bieden die mode en functionaliteit naadloos samenvoegt.

Stijlvolle en functionele tassen

Doughnut is ontstaan uit een collectieve passie voor het leveren van uitzonderlijke producten. Het merk, opgericht in 2010, is toegewijd aan het produceren van rugzakken die de perfecte mix van stijl en functionaliteit belichamen. Ze zijn er bij het merk trots op dat ze elke stap van het proces met hun interne team voltooien. Ook zorgen ze ervoor dat er bij elke tas te zien is dat het team toegewijd is aan het creëren van kwalitatief hoogstaande ontwerpen.

Rugzakken voor dagelijks gebruik

Bij Doughnut geloven ze in het integreren van mode en functionaliteit. Ze streven er bij het merk naar om iedereen tassen te bieden die niet alleen iemands stijl aanvullen, maar ook het dagelijks leven een stukje gemakkelijker maken. Van het oorspronkelijke ontwerpconcept tot het kleinste ritsdetail; bij iedere stap zorgen ze er bij Doughnut voor dat ze nauwkeurig te werk gaan om tot de beste resultaten te komen.

Moderne en kwalitatieve collecties

De gehele Doughnut-collectie is een bewijs van hun toewijding aan het maken van rugzakken met moderne verfijning. Ze besteden bij het merk nauwgezet aandacht aan elk detail en zorgen ervoor dat elk product aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Van het ontwerpconcept tot de materiaalkeuze; de focus van het merk ligt bij het leveren van tassen die voor een hele lange tijd meegaan als jouw nieuwe metgezel.

Koop Doughnut online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete tas van Doughnut gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies