15% korting met code: VOORJOU
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Boodschappentrolley

Boodschappentrolley

Boodschappentrolleys

Vind jij boodschappen doen ook altijd zo vervelend? Het dragen van die veel te zware tassen met boodschappen. Dat hoeft niet meer, want de boodschappentrolley's zijn weer helemaal in! Deze praktische karretjes zijn perfect als hulpmiddel tijdens het boodschappen doen.
 

Boodschappentrolley

Boodschappentrolley's zijn er in allerlei soorten en maten om het gesjouw makkelijker te maken. Zo zijn er modellen die speciaal bedoeld zijn om kratten in te vervoeren, een flessentas of een vouwkrat. Het is belangrijk om rekening te houden met het maximale draaggewicht van de trolley. Zo kunnen de meeste trolley's een gewicht tillen tot 50 kg.
 

Boodschappentrolley's van Reisenthel

Reisenthel is een van de merken die de boodschappentrolley weer nieuw leven heeft ingeblazen. Zij hebben dit gedaan met behulp van creativiteit, moderniteit en innovatieve designs. De collectie van Reisenthel bestaat uit praktische producten van goede kwaliteit. Er is voor iedereen wel een leuke print, vrolijke kleur of strak design te vinden!
 

Bestel je boodschappentrolley online!

Een mooie boodschappen trolley gezien? Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je de trolleys liever eerst in het echt zien? We hebben ook meerdere winkels in Nederland. Je kunt altijd even gezellig langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.