Filters

12 producten

12 producten

Tumble ’N Dry is oorspronkelijk een Nederlands merk voor kinderkleding, opgericht in 2007 met als doel om stoere, comfortabele en betaalbare kleding te ontwerpen voor actieve kinderen tussen de 0 en 14 jaar. Het merk richt zich op zowel kinderen als ouders die enthousiast worden van een combinatie van stoere en modieuze stijlen. Elk seizoen worden er weer met zorg en aandacht nieuwe collecties ontwikkelt.

Duurzame kinderkleding

Het streven van Tumble ’N Dry is om kinderkleding op een eerlijke en duurzame manier te produceren, terwijl het betaalbaar blijft. Het merk staat voor positiviteit, vrijheid en vooral: comfortabel spelen! Het is de missie van Tumble ‘N Dry om kinderen aan te moedigen zichzelf te zijn en zo bij te dragen aan een wereld vol positieve energie, voor zowel kinderen als ouders.

Comfortabele kinderkleding

Tumble ’N Dry gelooft sterk in de kracht van spelen en verkiest plezier boven huiswerk en avontuur boven passief zijn. De kleding van Tumble ’N Dry volgt de nieuwste modetrends met een eigenzinnige twist, terwijl het comfort en draagbaarheid blijft bieden. Het merk streeft ernaar om zoveel mogelijk ouders en kinderen blij te maken met hun collecties, door ervoor te zorgen dat de prijzen van hun hoogwaardige ontwerpen en duurzame materialen altijd betaalbaar blijven.

Ready to Tumble

De slogan 'Ready to Tumble' weerspiegelt het overkoepelende thema van het merk: Tumble ’N Dry begrijpt dat opgroeien met ups en downs komt. Kinderen ontwikkelen zichzelf door letterlijk te vallen en weer op te staan. Tumble ’N Dry moedigt kinderen aan om hun identiteit en persoonlijkheid op een speelse manier te ontwikkelen door middel van modieuze, betaalbare en gemakkelijk te dragen kleding en producten.

Koop Tumble ‘N Dry online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete kleding van Tumble ‘N Dry gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies