Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Kofferhoezen

Kofferhoezen

Kofferhoezen

Wil je jouw koffer beschermen? Of kan hij wel een opknapbeurt gebruiken om er net weer wat hipper uit te zien? Dan bieden de kofferhoezen uitkomst. Met kofferhoezen bescherm je je koffer tegen het grove geweld wat vaak wordt gebruikt op de vliegvelden. Met een kofferhoes blijft je koffer onbeschadigd en zullen er niet snel krassen ontstaan. Naast de bescherming van je kofferhoes is een kofferhoes ook ideaal te gebruiken om de koffer weer als nieuw te laten lijken. Door een kofferhoes ziet je koffer er weer uit als nieuw. The Little Green Bag heeft een ruim assortiment aan kofferhoezen die passen bij de koffers. Op deze manier sluit je kofferhoes perfect aan bij de koffers in ons assortiment.


Kofferhoezen van SUITSUIT

De kofferhoezen van SUITSUIT zijn helemaal ontworpen voor de mooie koffers die zij aanbieden. De koffers van SUITSUIT staan natuurlijk bekend om de mooie kleuren en prints. Hoe zonde als deze hippe koffer beschadigd? Heel zonde. Daarom zijn er speciale hoezen ontworpen voor iedere maat koffer. Zo is er een hoes voor de 20 inch, 24 inch en 28 inch koffers. De hoezen zijn allemaal ontworpen in dezelfde mooie pastelkleuren als de koffer zelf. Zo ziet je koffer er dus net zo hip uit met hoes als zonder hoes. Alleen is je koffer extra beschermd, ideaal voor op reis dus!


Koop je kofferhoes online

Een handige kofferhoes gezien? Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je de kofferhoezen liever eerst in het echt zien? We hebben ook meerdere winkels in Nederland. Je kunt altijd even gezellig langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.