Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Laptop trolleys

Laptop trolleys

Laptop trolleys

Is bij ieder zakenreisje jouw laptop je belangrijkste bezit? Schaf dan een laptop trolley aan! Een laptop trolley is namelijk onwijs handig als je vaak lange afstanden moet reizen met je laptop. Met een laptop trolley is jouw laptop goed beschermd tijdens de reis en heb je nog genoeg ruimte over om zakelijke documenten of persoonlijke eigendommen netjes mee te nemen. De wieltjes onder de mini koffer zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen. Een van de fijnste laptoptassen om tijdens je reis mee op pad te nemen.
 

Laptop trolleys voor iedereen

Laptop trolleys hebben een stereotype dat ze gebruikt worden door alleen zakenmannen en een doorsnee zakelijke uitstraling hebben. De laptop trolleys zijn niet alleen geschikt voor mannen, maar ook voor vrouwen. Iedere trolley heeft een eigen laptopmaat. Bij The Little Green Bag hebben we laptop trolleys voor laptops van 15.6 inch en 17.3 inch.

De collectie laptoptassen wordt steeds groter en aantrekkelijker, ook voor dames. Het is belangrijk dat de laptop trolley een fashion item is, die meer functies biedt dan alleen het dragen van jouw laptop. Neem jij je laptop toch liever mee in een tas, dan is onze uitgebreide collectie laptoptassen geschikt.
 

Waarom een laptop trolley?

Een laptop trolley heeft meerdere voordelen. Zo kan je in zo’n trolley niet alleen je laptop kwijt, maar ook alle overige accessoires die bij jouw laptop en werkdag horen. Hierbij kan je denken aan je laptop oplader, broodblik voor je lunch, portemonnee, notitieblok, sleutels en zakelijke documenten. Een ander voordeel is dat je niet meer hoeft te sjouwen met je spullen, maar ze door de wieltjes onder de laptoptas makkelijk mee kan nemen. De laptop trolleys zijn zowel ideaal voor jouw werkdag, om mee te reizen in het OV of om als handgagage te gebruiken. Multifunctioneel dus. Wie wilt dat niet?


Collectie laptop trolleys

The Little Green Bag heeft een ruim assortiment aan laptop trolleys van verschillende merken als DelseyAlassio en Eastpak. De laptop trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en kleuren. Zo zijn de laptop trolleys gemaakt aan de hand van de laptop inch maten. Op deze manier vind je een laptop trolley die past bij de maat van jouw laptop. Naast de opbergruimte van je laptop vind je allerlei vakkken voor jouw andere spullen. Dat is een groot voordeel aan de laptop trolley. Op deze manier hoef je dus niet met meerdere tassen te sjouwen maar kun je al je dagelijkse benodigdheden in de laptop trolley kwijt. Ongeacht hoe zwaar de laptop trolley is, kan deze erg gemakkelijk meegenomen worden. Door de wieltjes kun je de laptop trolley eenvoudig rollen naar iedere plek die jij gaat bezoeken. Hierdoor zijn de trolleys enorm comfortabel en praktisch.

De laptop trolleys van het merk Delsey zijn enorm populair. Deze trolleys zijn niet alleen handig voor jouw dagelijkse werkdag maar ook ideaal te gebruiken als handbagage. De laptop trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende inch maten en kleuren. Hierdoor vind je altijd een model die helemaal past bij jouw wensen. Ga praktisch de deur uit met een laptop trolley van Delsey!


Bestel jouw favoriete laptop trolley online

Heb je jouw toekomstige laptop trolley gespot in onze webshop? Shop deze laptop trolley online. Bestel je jouw laptop koffertje op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! Zo kan je snel genieten van je nieuwe laptop trolley. De verzending is gratis vanaf € 49,95. Wil je de laptop trolley liever eerst in het echt zien? Kom dan eens langs in een van onze winkels.