Muchachomalo

Filters

36 van 48 producten

36 van 48 producten

Pagina

Als jonge lingeriehandelaar bezat Shirley Schoonebeek twee high-end lingeriewinkels. Zes jaar later opende ze een ondergoed winkel voor mannen en vrouwen in Schiphol Plaza. Een moderne winkel op een internationale locatie waar mannen niet bang hoeven te zijn om een lingeriewinkel binnen te lopen. Na een aantal jaar in de branche, was ze op zoek naar een merk met een verhaal - iets om over te praten, over na te denken - iets dat anders is dan de rest. Toen ze dit niet kon vinden, besloot ze om het zelf te creëren. Het moest niet een merk worden dat de trends zou volgen, dus werkte ze samen met echte artiesten om unieke prints te creëren: een label dat mannen zou aanspreken hun innerlijke 'Bad Boy' te omarmen. Deze samenwerking resulteerde in het merk zoals we het vandaag de dag kennen.

Muchachomalo groeit en innoveert op het gebied van materialen en pasvorm en breidt steeds meer uit in verschillende designs en kleuren.
De Muchachomalo kan niet in één man gevangen worden. Het is een wild karakter dat zich in meerdere mannen schuilhoudt. Muchachomalos zijn van alle leeftijden. Komen in verschillende vormen. Maar ze hebben een aantal dingen gemeen...
 

De Muchachomalo

De Muchachomalo, Spaans voor 'Bad Boy' is authentiek. Het is geïnspireerd door het Spaanse 'estilo de vida, capre diem y corazon': pluk de dag met heel je hart en maak alles wat je wilt mogelijk. Zijn innerlijke rebel is stout en speels. Hij is zelfverzekerd, kent zijn gedachten, is gefocust op zijn doelen en hij neemt risico's. Als een natuurlijke leider resoneren zijn ideeën en enthousiasme met anderen. Hij werkt hard en blaast stoom af tijdens zijn avontuurlijke weekenden. Hij is zelden alleen. Vrienden waarderen hem voor zijn moed en eerlijkheid. Vrouwen vinden hem buitengewoon aantrekkelijk. Hij is charmant, zorgt voor zichzelf, is fit en zelfverzekerd. Hij is onafhankelijk en een beetje mysterieus. De Muchachomalo-man inspireert en verrast. En zoals de meeste mannen, groeit hij nooit 'echt' op ... die kleine 'Bad Boy'-schittering is nooit ver van de oppervlakte.
 

Draagbare kunst

Elk jaar introduceert Muchachomalo een collectie die een verhaal vertelt - verhalen die geïnspireerd zijn door het echte leven en echte gevoelens - wat er in de wereld gebeurt, waar mensen over nadenken, of zelfs de simpele schoonheid van een tijdperk of plaats. Elke collectie heeft een boodschap. Het geeft mensen iets om over na te denken of om over te praten. Zodra een thema is uitgekozen, begint het Design team met het artistiek vertalen van een verhaal naar draagbare kunst. Elke print ondergaat een selectieproces voordat de print aan de collectie wordt toegevoegd. The Muchachomalo prints zijn allemaal met de hand ontwerpen door in-house artiesten. Muchachomalo maakt kunst draagbaar voor iedereen.

Door de perfecte pasvorm en de kwaliteit van de boxers zijn de producten van Muchachomalo uiterst comfortabel. Behalve comfort is het design een andere belangrijke pijler van het merk. Hiermee maakt Muchachomalo met elke collectie weer een statement.

Don't take life too seriously, life is a party!


Waar Muchachomalo voor staat

Rebel
Het leven komt niet met een handleiding. Gelukkig maar, want als we regels zouden moeten volgen, missen we alle fun. Het merk is jong, avontuurlijk en ze gaan recht op hun doel af.

Wearable Art
Art aan de muur of op je schouw? Gaaf! Maar art die je bij je draagt, dat ziet iedereen. Michachomalo maakt het mogelijk! Wear art!

Comfort
Fashion over comfort? Dat is helemaal niet nodig! Niet alleen hun producten, maar al hun bedrijfsprocessen zijn full-comfort voor jou ingericht. Ervaar het zelf.


Bestel Muchachomalo online

Heb je een item van Muchachomalo op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw aankoop zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies