Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Laauw rugzakken

Laauw rugzakken
Filters
Sorteer op
5 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Laauw
Laauw

Indi Bag

€ 64,38 € 149,00 -57%

Laauw
Laauw

Tribunal

€ 118,30 € 169,00 -30%

Laauw
Laauw

Tribunal

€ 97,06 € 169,00 -43%


Laauw
Laauw

Tribunal

€ 118,30 € 169,00 -30%

Laauw
Laauw

Tribunal

€ 118,30 € 169,00 -30%

Laauw rugzakken

Het Nederlandse merk Laauw, dat in 2016 werd opgericht, is gespecialiseerd in het maken van prachtige lederen tassen. De naam stamt af van het Nederlandse woord ‘lauw’, dat geassocieerd wordt met open minded en onverschillig zijn. Vandaar de extra ‘a’, die laat zien dat een beetje anders ook goed is. In de ontwerpen van de rugzakken houden ze verschillende culturen in hun achterhoofd. De rugzakken zijn gekenmerkt door het stugge leer met een matte afwerking.
 

De rugzakkencollectie van Laauw

De rugzakkencollectie van Laauw bij The Little Green Bag is zeer divers. De rugzakken zijn van leer en vanbinnen zijn de rugzakken bekleed met een wereldkaart, wat de rugzakken zo uniek maakt. Zo zijn de rugzakken ideaal voor meerdere gelegenheden. Ga bijvoorbeeld voor de Fabrika, een prachtige lederen tas die ideaal is voor naar het werk. Of kies voor de Vera. Een stoere kleine rugzak die ook nog eens als crossbody gedragen kan worden. Ideaal voor een dagje uit! Met de multifunctionele rugzak Fresh zit je altijd goed: de rugzak is namelijk op vier verschillende manieren te dragen.
 

Koop je Laauw rugzak online

Ben jij gevallen voor een van de prachtige lederen rugzakken van Laauw? Bestel jouw favoriet dan gauw via onze webshop. De rugzak wordt zorgvuldig voor je ingepakt en verzonden. Dit alles zo snel mogelijk, zodat jij er zo snel mogelijk plezier van kunt hebben!