Saucony

Filters

23 producten

23 producten

Bij Saucony, rennen ze voor 'het goede'. Al meer dan een eeuw streven ze naar goede prestaties, een goede gezondheid en goede gemeenschappen. Voor meer feel-good runs met goede mensen in ons leven. Run for Good is het filter waardoor ze hun beslissingen nemen en het is hun North Star om te begeleiden waar ze naar toe zullen rennen. Ontdek de Saucony jazz schoenen.

Het logo van Saucony is geïnspireerd op de Saucony Creek in Kutztown, PA, waar het water rond drie verschillende rotsblokken stroomt.


De schoenen van Saucony

Goed gevoel
Een feelgood-run leidt tot meer runs. Daarom richten ze zich op een duurzame en superieure pasvorm die goed aanvoelt vanaf het moment dat je je schoenen aantrekt. Dit vereist sterk leiderschap en innovatie in technologie en stijl, en een toewijding aan uitgebreide draagtesten door de ontwerpers zelf.

Fijne gevoelens
Ze geven om de gehele hardloper - van ziel tot zool. Ze doen er alles aan om het individu te inspireren en vertrouwen te wekken, en moedigen hardlopers aan om voortdurend te streven om beter te zijn dan gisteren. En omdat ze een goede gezondheid en mentaal welzijn zoeken, bieden ze ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde groep hardlopers die op zoek zijn naar dezelfde diepgaand transformerende hardloopervaring.


De doelgroep: 'Pace setters'

Ontwerpgericht. Ze hebben oog voor een goede stijl en voelen zich aangetrokken tot dingen die hun uiterlijk verheffen en hun persoonlijkheid uitdrukken. Ze zijn ruimdenkend en vinden het leuk om nieuwe dingen uit te proberen.

Early adopters. Ze houden ervan om nieuwe producten, merken en trends uit te proberen die hun leven ten goede komen en die hen een stap voor zijn op anderen. Hun innerlijke kringen vragen hen om advies en begeleiding over wat de toekomst biedt. Ze willen de goede dingen, en ze willen de eersten zijn die het hebben.

Technisch onderlegd. Ze voelen zich aangetrokken tot nieuwe vormen van technologie en nieuwe sociale en mediakanalen die inspireren en opvoeden, en die hun reis naar zelfverbetering voeden.

Ambitieuze leiders. Het zijn creatieve, gepassioneerde fakkeldragers die hun gemeenschap inspireren en er goed in slagen anderen te helpen goede beslissingen te nemen.

Milieubewust. Ze geven om wat goed is voor de aarde en brengen vaak veranderingen in levensstijl aan die de wereld waarin ze leven en waarin ze rennen, ten goede komen.

Gedreven door de gemeenschap. Ze zijn actief betrokken bij hun gemeenschap en doen dingen die het grotere goed ten goede komen. Hun gemeenschapsbanden helpen hen geaard te blijven terwijl ze steven naar persoonlijke verbetering.


Hun missie en visie

Run for Good is Saucony's oproep tot actie. Het is een uitnodiging om zich bij hun beweging aan te sluiten om de wereld een betere plek te maken door de transformerende kracht van harldopen. Nu ligt het merk in jouw handen. Het is onze collectieve verantwoordlijkheid om mensen aan het werk te krijgen en zichzelf en hun gemeenschap te verbeteren. Omdat de ene goede run naar de andere leidt.

Saucony.
Run for Good.


Bestel je Saucony schoenen online

Heb je een geweldig paar schoenen van Saucony gespot? Wacht dan niet langer en bestel dit paar gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw Saucony's zo snel mogelijk in huis hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies