SORBET ISLAND

Filters

13 producten

13 producten

SORBET ISLAND is een merk waarbij iedere bikini en ieder badpak met passie wordt vervaardigd, geïnspireerd door de magische landschappen van het prachtige Griekenland. Het merk ontwerpt bikini's en badpakken die niet alleen comfort bieden, maar ook stijl, vrolijkheid en tijdloze jeugdigheid uitstralen. Bij SORBET ISLAND geloven ze in inclusiviteit, authenticiteit en het verspreiden van positieve energie voor de perfecte zomervibes.

Van sieraden naar strandkleding

Opgericht door Sophia Mamas in 2014, begon SORBET ISLAND als een bescheiden onderneming die gepersonaliseerde vriendschapsarmbanden maakte. Na verloop van tijd groeide de passie van Sophia voor het creëren van een volwaardig merk, dat niet alleen sieraden en accessoires maakt, maar ook prachtige strandkleding ontwerpt.

Kleurrijke ontwerpen

De zwemkledingcollecties van SORBET ISLAND zijn geïnspireerd op de wateren van het Egeïsche landschap. Binnen de collecties zul je voornamelijk vrolijke kleurencombinaties en verfijnde ontwerpen terugvinden. Of je nu bij het zwembad ligt of langs de kust wandelt, SORBET ISLAND bikini's en badpakken zullen gegarandeerd de aandacht trekken en een gevoel van zelfvertrouwen en stijl geven.

Badpakken en bikini’s

Of er nu een zonnige stranddag of een dag aan het zwembad bij je eerstvolgende vakantiebestemming op de planning staat, SORBET ISLAND heeft de perfecte zwemkleding voor elke gelegenheid. Bekijk de nieuwste collecties en gun jezelf een mooi nieuw badpak of een stijlvolle nieuwe bikini. Elk stuk wordt in Griekenland met de hand gemaakt door een gepassioneerd team van ambachtslieden en creatievelingen, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail.

Koop SORBET ISLAND online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete bikini of badpak van SORBET ISLAND gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies