Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Barts tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Barts tassen

Tassen van Barts zijn een echte musthave. Het merk is ontstaan op de zonnige stranden in Saint Tropez, waar Bart zijn zelfgemaakte zwembroeken verkocht aan de rijke bekende mensen. Uiteindelijk verruilde hij de zonnige stranden voor de sneeuw en startte het merk Barts.

Barts ontwerpt accessoires voor volwassenen, kinderen en baby’s. Het uitgebreide assortiment van mutsen, sjaals en handschoenen kenmerken zich door de speelsheid, creativiteit en warm comfort. Naast de welbekende wintercollectie heeft het merk de zomercollectie weer herintroduceerd, onder het motto: ‘Barts believes that life starts outside.’
 

De tassencollectie van Barts

Onder de zomercollectie van Barts vallen natuurlijk ook tassen. De tassen kan je meenemen naar het strand of het zwembad en als het geen strandweer is, kan je de tas gebruiken als handige shopper! Het geeft jouw outfit in ieder geval een vrolijke zomerse touch.
 

Bestel je Barts tas online

De Barts tassen zijn eenvoudig online te kopen bij The Little Green Bag. De tas wordt liefdevol voor je verpakt en direct verzonden, zodat je er snel plezier van zult hebben!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.