PinksterSale
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Laauw tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Laauw tassen

Laauw tassen zijn modern, stijlvol en stoer. Laauw is een Nederlands merk dat bestaat sinds 2016. Het merk is opgericht door drie ambitieuze vrienden met gevoel voor fashion en lifestyle. Zij deelden dezelfde passie voor het oprichten van een tassenmerk. Al snel stond vast dat leer de basis moest worden van hun tassen en zo werd het tassenmerk Laauw geboren. De naam Laauw staat voor oprechtheid en positiviteit. De missie van Laauw is het overbrengen van de boodschap dat het goed is om je beste zelf te zijn: This world is yours.
 

De tassencollectie van Laauw

De veelzijdige tassencollectie van Laauw bestaat uit drie soorten collecties. De Urban Collections, Collabs Collections en Limited Collections. Iedere collectie heeft zijn eigen verhaal, zo zijn de Urban collecties gebaseerd op verschillende steden. De Collabs collecties zijn collecties die in samenwerking met verschillende partners zijn gecreëerd. De Laauw tassencollectie bevat reistassen, handtassen en heuptassen uit de Madrid Chapter 2 collectie en de Nikki Marinus collectie.
 

Urban Collections

De Urban Collection heeft verschillende sub collecties die gebaseerd zijn op de steden Madrid en Tbilisi. In ons assortiment is de Madrid Chapter 2 collectie terug te vinden. Het unieke aan deze collectie is dat de tassen geïnspireerd zijn op de boeiende stad Madrid. Dit is terug te zien in de naam van de modellen, deze slaan op de verschillende wijken in Madrid. Zoals de Bag Retiro de naam van deze tas verwijst naar het bekende Retiro Park in Madrid en de Bag La Latina die verwijst naar de oude wijk La Latina in Madrid.     
 

Collabs Collections

De Collabs Collection kenmerkt zich door de samenwerkingen met verschillende influencers, ontwerpers en magazines. Een van deze te gekke samenwerkingen is met de Amsterdamse influencer Nikki Marinus: de Nikki Marinus x Laauw collectie. De tassen uit deze collectie hebben een urban vintage uitstraling. De namen van de modellen zijn gebaseerd op Amsterdam, zoals de Nikki Marinus The Nine Streets Black en de Nikki Marinus Mini Red Light.
 

Bestel je Laauw tas online

Zie jij jezelf al helemaal lopen met een van de stoere lederen Laauw tassen aan je hand? Bestel jouw favoriet gemakkelijk en snel online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat je de tas zo snel mogelijk in huis hebt!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.