Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Markberg tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3
Je selectie Wis alles
Filters
Sorteer op
3 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1
Markberg
Markberg

Vanya Crossbody Bag Grain

€ 126,75 € 169,00 -25%

Markberg
Markberg

Isodora Do a Little Shopper

€ 14,00 € 35,00 -60%

Markberg
Markberg

Kamaya Crossbody Bag

€ 131,25 € 175,00 -25%


Markberg tassen

Markberg is een Deens merk opgericht in 2007. Mette Astrup en Rune Klemmensen zijn de bedenkers en eigenaren van dit merk. De naam Markberg is afgeleid van de eerste letters van Mette Astrup en Rune Klemmensen. Het verhaal achter het merk is gebaseerd op de liefde voor tassen en accessoires en de liefde voor elkaar. De Markberg accessoires kenmerken zich door het moderne strakke Scandinavische design. Zij streven ernaar producten af te leveren van de beste kwaliteit. 
 

De tassencollectie van Markberg

De Markberg tassen gaan jarenlang mee en worden zelfs met de jaren mooier door het gebruik van leer van hoge kwaliteit. Het cleane design in combinatie met bijzondere details zijn kenmerkend voor Markberg tassen. Naast het mooie uiterlijk van de tassen zijn ze ook nog eens functioneel in gebruik. Iedere tas heeft handige opbergvakjes en ritssluitingen, zodat je je essentials goed kan opbergen.   

De tassencollectie van Markberg bestaat uit clutches, crossbodies, hobo’s en schoudertassen.
 

Koop je Markberg tas online

Bestel jouw favoriete Markberg tas online! We gaan direct met jouw order aan de slag en versturen de tas meteen naar je toe. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe tas.