ELLE SHOPPING: 20% korting*
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Still Nordic tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Still Nordic tassen

Sinds 2013 brengt Still Nordic jaarlijks twee collecties met tassen uit. Naast de collecties heeft het merk ook de lijn ‘Clean’ met mooie basics, die nooit uit de mode raken. Wat de tassen speciaal maakt, is het materiaal waarvan ze gemaakt worden. Voor de tassen wordt Deense koeienhuid gebruikt, een materiaal dat maar zelden voor deze prijs in de winkels ligt. De tassen zijn puur en minimalistisch.
 

De tassencollectie van Still Nordic

De tassencollectie van Still Nordic bij The Little Green Bag bestaat uit prachtige tassen, gemaakt van 100% leer en met de hand afgewerkt. Naarmate de tas meer gebruikt wordt, komt het leer meer tot zijn recht. De collectie bestaat onder andere uit trendy heuptassen en mooie crossbodies, waarmee je altijd stijlvol de deur uitgaat. Ook heeft Still Nordic sporttassen in haar collectie, die ideaal zijn om je spullen in op te bergen.
 

Koop je Still Nordic online

Zie jij jezelf al lopen met één van de mooie tassen van Still Nordic? Bestel je tas dan via onze website. Zie je de tas liever eerst in het echt? Kom dan langs een van onze winkels.

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.