Done by Deer

Activity Book Elphee Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 5 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 41 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Grey

Ben je op zoek naar een leuke en educatieve activiteit voor je kinderen? Dan is het Activity Book Elphee van Done by deer perfect voor jou! Dit boek is speciaal ontworpen om kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun vaardigheden te ontwikkelen. Met een breedte van 5 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 41 cm is dit boek handig en draagbaar, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

Het Activity Book Elphee is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het grijze kleurenschema van Done by deer voegt een stijlvolle en moderne uitstraling toe aan dit boek. Het is perfect voor kinderen van alle leeftijden en zal hen zeker urenlang bezighouden.

Met dit boek kunnen kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren. Ze kunnen de verschillende activiteiten en puzzels in het boek oplossen, terwijl ze tegelijkertijd hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen. Het Activity Book Elphee is een geweldige manier om je kinderen te vermaken en tegelijkertijd hun leerproces te bevorderen.

Wacht niet langer en voeg het Activity Book Elphee van Done by deer toe aan je winkelwagen. Je kinderen zullen er dol op zijn en jij zult genieten van de kwaliteit en het plezier dat dit boek biedt. Bestel nu en geef je kinderen een geweldige en leerzame ervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies