Done by Deer

Bath Time Activity Toy Jelly Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 9.5 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 28 cm
Materiaal Polyester
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue

Op zoek naar een leuk en leerzaam badspeeltje voor je kinderen? Dan is de Bath Time Activity Toy Jelly perfect voor jou! Dit speeltje behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is ontworpen door het merk Done by deer. Met een breedte van 9.5 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 28 cm is dit speeltje ideaal voor kleine handjes om vast te houden tijdens het badderen.

De Bath Time Activity Toy Jelly is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het duurzaam en veilig is voor je kinderen. Het speeltje heeft een mooie blauwe kleur, die zeker de aandacht zal trekken van je kleintjes. Met zijn vrolijke uitstraling en zachte textuur zal dit speeltje zorgen voor urenlang speelplezier in het water.

Dit badspeeltje is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun zintuigen en motorische vaardigheden. Het heeft verschillende activiteiten, zoals knisperende oren en een rammelaar, die de nieuwsgierigheid van je kinderen zullen prikkelen. Bovendien is de Bath Time Activity Toy Jelly gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukke ouders.

Haal nu de Bath Time Activity Toy Jelly in huis en geef je kinderen een geweldige speelervaring tijdens het badderen. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van dit leuke en educatieve badspeeltje!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies