Done by Deer

Straw Bottle Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 20 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Green

Op zoek naar een leuke en praktische drinkfles voor je kinderen? Dan is de Straw Bottle van Done by deer precies wat je nodig hebt! Deze fles is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een breedte en diepte van 6.5 cm, met een hoogte van 20 cm. Gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, is deze fles niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. De fles is verkrijgbaar in een mooie groene kleur, perfect voor zowel jongens als meisjes.

Met de Straw Bottle kunnen kinderen op een leuke en eenvoudige manier blijven hydrateren, waar ze ook zijn. Of het nu op school, tijdens een uitje of gewoon thuis is, deze fles is altijd handig om bij de hand te hebben. Dankzij het slimme ontwerp kunnen kinderen gemakkelijk drinken door de rietjesdop te gebruiken, terwijl de fles lekvrij blijft.

Done by deer is een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle producten voor kinderen. Met de Straw Bottle combineren ze functionaliteit met een trendy ontwerp. De groene kleur voegt een vleugje speelsheid toe aan de fles, terwijl het merklogo subtiel op de fles is geplaatst.

Bestel vandaag nog de Straw Bottle van Done by deer en geef je kinderen een praktische en stijlvolle drinkfles waar ze dol op zullen zijn. Hydrateren was nog nooit zo leuk!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies