Jollein

Speendoekje Lama Caramel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Caramel
Merk product code 031-594-66053

Op zoek naar een schattig en praktisch speendoekje voor jouw kleintje? Dan is het Speendoekje Lama van Jollein precies wat je nodig hebt! Dit speendoekje behoort tot de categorie Speenkoorden en is speciaal ontworpen voor kinderen.

Het Speendoekje Lama is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt voor jouw baby. Het merk Jollein staat bekend om zijn kwalitatieve producten en dit speendoekje is daar geen uitzondering op. Het is duurzaam en gaat lang mee, zodat jouw kleintje er optimaal van kan genieten.

De kleur van het Speendoekje Lama is Caramel, wat zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Het merkproduct code is 031-594-66053, zodat je altijd precies weet welk product je in handen hebt. Dit speendoekje is niet alleen handig om de speen van jouw baby aan vast te maken, maar het kan ook dienen als knuffeldoekje. Zo heeft jouw kleintje altijd iets vertrouwds bij zich.

Kortom, het Speendoekje Lama van Jollein is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar een praktisch en stijlvol speendoekje voor hun kinderen. Bestel het vandaag nog en geef jouw kleintje het comfort en de veiligheid die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies