Trixie

Wooden body puzzle Mr. Monkey Mr. Monkey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Baby
Hoogte 18 cm
Materiaal MDF
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Monkey
Merk product code 36-165
Serie Mr Monkey

Ben je op zoek naar een uniek en educatief speelgoed voor je kleintje? Dan is de houten lichaamspuzzel Mr. Monkey van Trixie precies wat je nodig hebt! Deze puzzel behoort tot de categorie Puzzels & Spellen en is speciaal ontworpen voor baby's.

De houten lichaamspuzzel heeft een breedte van 8 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 18 cm. Het is gemaakt van duurzaam MDF-materiaal, wat ervoor zorgt dat het lang meegaat. Het merk Trixie staat bekend om zijn kwaliteit en dit product is geen uitzondering. De puzzel is onderdeel van de populaire Mr. Monkey serie en heeft de merknaam Mr. Monkey en productcode 36-165.

Met deze puzzel kan je kleintje op een speelse manier leren over het menselijk lichaam. Ze kunnen de verschillende puzzelstukjes in elkaar zetten om Mr. Monkey compleet te maken. Dit stimuleert de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht van je baby. Bovendien is het ontwerp van de puzzel kleurrijk en aantrekkelijk, waardoor het de aandacht van je kleintje zal trekken.

Wacht niet langer en voeg deze houten lichaamspuzzel Mr. Monkey toe aan je winkelwagen. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor je eigen kind, maar ook een perfect cadeau-idee voor een babyshower of verjaardagsfeestje. Bestel nu en laat je kleintje genieten van uren speelplezier!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies