Zusss

Slabbetje Lief Zonnetje Saligroen

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 35 cm
Materiaal Katoen
Merk Zusss
Merk kleurnaam Saligroen
Merk product code 1001-012

Ben je op zoek naar een schattig en praktisch slabbetje voor je kleintje? Dan is het Slabbetje Lief Zonnetje van Zusss precies wat je nodig hebt! Dit slabbetje behoort tot de categorie Slabbetjes en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een breedte van 21.5 cm en een hoogte van 35 cm is het perfect formaat voor je kleintje.

Het Slabbetje Lief Zonnetje is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt op de gevoelige huid van je kindje. Het materiaal is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat je het slabbetje keer op keer kunt gebruiken. Het Zusss merk staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit slabbetje is daar geen uitzondering op.

Met de merk kleurnaam "Saligroen" voegt dit slabbetje een vleugje frisheid en vrolijkheid toe aan de outfit van je kleintje. De subtiele groene kleur is perfect voor zowel jongens als meisjes en past bij elke stijl. Het slabbetje heeft ook een unieke merk product code, namelijk "1001-012", waardoor het gemakkelijk te identificeren is.

Investeer in het Slabbetje Lief Zonnetje van Zusss en geef je kleintje een comfortabel en stijlvol slabbetje. Met zijn hoogwaardige kwaliteit, praktische afmetingen en trendy kleur, is dit slabbetje een must-have voor elke ouder. Bestel vandaag nog en maak van etenstijd een plezierige en modieuze ervaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies