Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Cadeaubon

Cadeaubon

Cadeaubon van The Little Green Bag

Het geven van een goed cadeau kan behoorlijk lastig zijn. Iets wat jij leuk vindt, hoeft de ander helemaal niet leuk te vinden. Gelukkig zit je met een cadeaubon van The Little Green Bag altijd goed! En wat mooi is: het is een geschenk dat je in de meest uiteenlopende situaties kunt geven.
 

Een origineel cadeau voor iedereen

Of het nu voor vrienden of familieleden is, of voor de buurvrouw van je beste vriendin die een week op je goudvis heeft gepast; niets zegt zo goed "Gefeliciteerd", "Bedankt" of "Succes" als een giftcard van The Little Green Bag.
 

Wat geef je aan een collega?

Ook op de werkvloer doet zich weleens de gelegenheid voor dat een cadeautje gepast is. Of het nu gaat om een jarige medewerker, een collega die met zwangerschapsverlof gaat, iemand die gaat trouwen, iemand die na jaren trouwe dienst uit dienst gaat. Of wanneer je je medewerkers wilt trakteren op een leuk kerstpakket en voor elke willekeurige andere situatie. Ook dan biedt een cadeaubon van The Little Green Bag uitkomst. Met zo'n giftcard kan iemand namelijk naar hartelust shoppen. Van diaper bags tot prachtige portemonnees of handige laptoptassen, of gewoon een vrolijk paar sokken; de mogelijkheden van de cadeaubonnen zijn ongekend.

Op de werkvloer werken de cadeaubonnen overigens ook uitstekend als relatiegeschenk.


De voorwaarden

- Onze cadeaubonnen zijn zowel online als in de winkels te gebruiken.
- Ze zijn onbeperkt houdbaar.
- De cadeaubonnen kunnen worden gebruikt in combinatie met sale en acties.
- De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.
- Wanneer de giftcard wordt ingeleverd bij het aanschaffen van een artikel en dit vervolgens weer geretourneerd wordt, wordt het bedrag dat is betaald met de giftcard uitgekeerd in de vorm van een nieuwe cadeaubon.


Bestel je cadeaubon online

Een cadeaubon van The Little Green Bag bestel je eenvoudig online, met het bedrag van jouw keuze. Wij gaan direct met je bestelling aan de slag en sturen dit naar je toe.

Wil je meerdere cadeaubonnen bestellen met als doel om deze te gebruiken in de vorm van een relatiegeschenk of kerstpakket? Neem dan contact op via: [email protected]