Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Computerbrillen

Computerbrillen
Filters
Sorteer op
21 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1

Computerbrillen

The SCREEN-collectie van Izipizi maakt het dagelijks leven comfortabeler en beschermt uw ogen door 40% van het blauwe licht te filteren (uitgezonden door computerschermen, smartphones, tablets, TV, enz.). Ontworpen voor iedereen, zowel mannen als vrouwen. De SCREEN frames zijn ook geschikt voor mensen met presbyopie - de modellen zijn beschikbaar met of zonder voorschrift, dioptrieën +0 tot +3.

Gemiddeld besteden we 50 uur per week aan smartphones en tablets, voor computerschermen en tv-schermen of het spelen van videogames. Al deze schermen hebben de nieuwste generatie ''LED-achtergrondverlichting'' en stralen zogenaamd ''blauw'' licht uit, ook wel HEV-licht (High Energy Visible) genoemd. Bescherm je ogen met de computerbrillen van Izipizi. Ontdek de perfecte bril bij The Little Green Bag.


Bestel computerbrillen online

Een mooie computerbril gezien? Je vindt altijd wel wat dat past bij jou en jouw stijl. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden! Wil je de computerbrillen liever eerst in het echt zien? Je kunt altijd even gezellig bij ons in de winkel langs komen! Ons winkelpersoneel staat je graag te hulp. Bekijk onze winkelpagina voor het dichtstbijzijnde filiaal. Wil je zeker weten dat jouw artikel daar op voorraad is? De filiaalvoorraad voor elk artikel staat weergegeven op de artikelpagina. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.