Trixie

Pencil case long Mr. Owl Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 6.5 cm
Materiaal Katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 77-206
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een schattig en praktisch etui voor je kind? Dan is de Pencil case long Mr. Owl van Trixie perfect voor jou! Dit etui heeft een breedte van 23 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 6.5 cm, waardoor er genoeg ruimte is voor al je potloden, pennen en andere schrijfbenodigdheden. Het etui is gemaakt van katoen, wat zorgt voor een zachte en duurzame kwaliteit. De bruine kleur van het etui geeft het een speelse uitstraling die perfect past bij kinderen. Met de handige productcode 77-206 is dit etui gemakkelijk te vinden in onze webshop. Of je nu op school bent of thuis aan het tekenen bent, dit etui is een must-have voor elke kleine kunstenaar!

Naast het gebruik op school is dit etui ook ideaal voor op kantoor. Het biedt voldoende ruimte om al je schrijfbenodigdheden georganiseerd te houden, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Het duurzame katoenen materiaal zorgt ervoor dat het etui lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. De schattige uilendesign en de bruine kleur voegen een vleugje speelsheid toe aan je werkplek. Met de Pencil case long Mr. Owl van Trixie ben je niet alleen georganiseerd, maar ook stijlvol!

Wacht niet langer en voeg dit schattige en praktische etui toe aan je collectie. Of je het nu voor je kind koopt of voor jezelf, de Pencil case long Mr. Owl van Trixie is een geweldige keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en het charmante design van dit etui. Maak je klaar om te tekenen, schrijven en organiseren met stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies