Cowboysbag

Mittens Silton White Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam White Black
Merk product code 3327

Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele handschoenen? Dan zijn de Mittens Silton van Cowboysbag perfect voor jou. Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig leer. Met hun unieke wit-zwarte kleur en het merklogo van Cowboysbag stralen ze klasse en elegantie uit.

De Mittens Silton zijn niet alleen modieus, maar ook praktisch. Het leer zorgt voor een goede isolatie, waardoor je handen warm blijven, zelfs op koude winterdagen. Daarnaast bieden ze een uitstekende grip, zodat je je telefoon of andere items gemakkelijk kunt vasthouden zonder je handschoenen uit te hoeven doen.

Deze handschoenen zijn van het bekende merk Cowboysbag, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze producten moeten maken die zowel trendy als duurzaam zijn. De Mittens Silton zijn dan ook geen uitzondering.

De Mittens Silton hebben een unieke wit-zwarte kleur, die perfect past bij elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of juist voor een chique uitstraling gaat, deze handschoenen zijn altijd een goede keuze. Bovendien zijn ze voorzien van het merklogo van Cowboysbag, wat een extra vleugje luxe toevoegt aan je outfit.

Met de productcode 3327 zijn de Mittens Silton gemakkelijk te vinden in onze webshop. Bestel ze vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met deze handschoenen ben je klaar voor de winter!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies