Bickley and Mitchell

Beanie Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk BICKLEY AND MITCHELL
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1003-01-10

Op zoek naar een trendy accessoire om je winteroutfit compleet te maken? Dan is deze Beanie van BICKLEY AND MITCHELL perfect voor jou! Deze muts is speciaal ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling aan deze Beanie, die gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Met de merkproductcode 1003-01-10 ben je verzekerd van een authentiek en hoogwaardig product. BICKLEY AND MITCHELL staat bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, en deze Beanie is daar geen uitzondering op. Het merk heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat elke muts met zorg wordt gemaakt.

Door te kiezen voor gerecycled materiaal draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Deze Beanie is gemaakt van gerecycled polyester, wat betekent dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn om het te produceren. Zo kun je met een gerust hart genieten van je nieuwe favoriete accessoire, wetende dat je een positieve impact hebt op het milieu.

Of je nu gaat voor een casual look of een meer formele stijl, deze Beanie past bij elke gelegenheid. Het is een veelzijdig accessoire dat je warm houdt tijdens koude winterdagen, terwijl je er ook nog eens modieus uitziet. Met zijn comfortabele pasvorm en tijdloze design is deze Beanie een must-have voor elke modeliefhebber.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies