Trixie

Umbrella - Mr. Lion Mr. Lion

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Mr. Lion
Merk product code 38-213

Ben je op zoek naar een paraplu voor kinderen die niet alleen functioneel is, maar ook milieuvriendelijk? Dan is de Umbrella - Mr. Lion van Trixie de perfecte keuze voor jou. Deze paraplu is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De Umbrella - Mr. Lion is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een vrolijk ontwerp met de kleurrijke Mr. Lion-print. Deze paraplu is niet alleen praktisch op regenachtige dagen, maar ook een leuke accessoire die je kinderen zullen waarderen. Met de handige productcode 38-213 van Trixie weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Met deze paraplu kunnen kinderen genieten van de regen zonder nat te worden. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de paraplu lang meegaat, zelfs bij veelvuldig gebruik. Daarnaast is de Umbrella - Mr. Lion gemakkelijk te openen en te sluiten, zodat kinderen hem zelfstandig kunnen gebruiken.

Als je op zoek bent naar een paraplu die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een duurzame levensstijl, dan is de Umbrella - Mr. Lion van Trixie de ideale keuze. Bestel hem vandaag nog en laat je kinderen genieten van de regen in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies