Koninklijke sale! Extra 20% op veel! Koninklijke sale!
HVISK

Wavy Handle Short Sunkissed Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunstleer
Merk HVISK
Merk kleurnaam Sunkissed Yellow
Merk product code H1750
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Wavy

Ben je op zoek naar een trendy en stijlvolle schoudertas? Dan is de Wavy Handle Short van HVISK de perfecte keuze voor jou. Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een prachtige zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Wavy Handle Short is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, waardoor hij niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het merk HVISK staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is de kleur. HVISK heeft gekozen voor een unieke kleurnaam, namelijk "Sunkissed Yellow". Deze warme en levendige kleur geeft de tas een speelse en zomerse uitstraling, perfect voor het komende seizoen.

De Wavy Handle Short is onderdeel van de Wavy serie van HVISK. Deze serie staat bekend om zijn opvallende handvatten, die een golvend patroon hebben. Deze unieke details maken de tas een echte eyecatcher en geven hem een eigenzinnige uitstraling.

Naast het prachtige design, biedt de Wavy Handle Short ook praktische functies. De schouderband is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas aan je schouder draagt of als crossbodytas, met deze tas kan het allemaal.

Als je op zoek bent naar een fashion statement dat zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Wavy Handle Short van HVISK de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en maak je outfit compleet met deze prachtige schoudertas.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 92,00 Normale prijs 115,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies