Zusss

Poncho Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0307-025
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is deze prachtige poncho van Zusss echt iets voor jou! Deze poncho behoort tot de categorie Vesten en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, biedt deze poncho niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Het merk Zusss staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze poncho is daar geen uitzondering op. De kleur van deze poncho is zand, wat perfect past bij elke outfit. Met de lange mouwen en het effen patroon is deze poncho een tijdloze en veelzijdige keuze.

Deze poncho heeft een merkproductcode van 0307-025, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Of je nu een casual look wilt creëren of een chique avondoutfit wilt samenstellen, deze poncho past bij elke gelegenheid. Combineer het met je favoriete jeans en laarzen voor een trendy alledaagse look, of draag het over een jurk voor een elegante uitstraling. Met deze poncho kun je eindeloos variëren en je eigen unieke stijl creëren.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige poncho van Zusss toe aan je collectie! Met zijn comfortabele pasvorm, hoogwaardige materiaal en tijdloze ontwerp, zal deze poncho zeker een favoriet worden in je kledingkast. Bestel nu en geniet van de veelzijdigheid en stijl die deze poncho te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies