Castelijn Beerens

Nappa Back Cover Wallet iPhone X + XS dark military

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 7.6 cm
Diepte 1.2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 14.9 cm
Materiaal Leer
Merk Castelijn Beerens
Merk kleurnaam dark military
Merk product code 40 9003
Model telefoon iPhone XS
Type cover Back cover

Op zoek naar een stijlvolle en functionele bescherming voor je iPhone X + XS? Dan is de Nappa Back Cover Wallet van Castelijn Beerens precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige kwaliteit en een trendy uitstraling.

De Nappa Back Cover Wallet heeft een breedte van 7.6 cm, een diepte van 1.2 cm en een hoogte van 14.9 cm, waardoor hij perfect past bij je iPhone XS. Het materiaal van deze hoes is gemaakt van echt leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een luxe uitstraling.

Met de dark military kleur en het minimalistische ontwerp is deze back cover een echte eyecatcher. De merknaam Castelijn Beerens staat garant voor vakmanschap en kwaliteit, en dat is te zien aan elk detail van deze hoes. De merkproductcode is 40 9003, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product in handen hebt.

De Nappa Back Cover Wallet biedt niet alleen bescherming voor je iPhone, maar heeft ook ruimte voor pasjes en briefgeld. Zo heb je al je belangrijke spullen altijd bij de hand. Dankzij het handige ontwerp kun je eenvoudig toegang krijgen tot alle knoppen en poorten van je telefoon, zonder de hoes te hoeven verwijderen.

Kortom, de Nappa Back Cover Wallet is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele smartphonehoes. Bescherm je iPhone X + XS op een stijlvolle manier met deze hoogwaardige back cover van Castelijn Beerens.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies