IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 11/XR Golden Olive Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Golden Olive Marble
Merk product code IDFCAW21-I1961
Model telefoon iPhone XR
Type cover Back cover

Op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 11/XR? Dan is de Fashion Case iPhone 11/XR van iDeal of Sweden de perfecte keuze. Deze smartphonehoes behoort tot de categorie Smartphone covers en is speciaal ontworpen voor dames.

De Fashion Case iPhone 11/XR is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal is niet alleen stevig, maar ook lichtgewicht, waardoor je telefoon niet onnodig zwaar wordt.

Met het unieke design van Golden Olive Marble geeft deze hoes een luxueuze uitstraling aan je iPhone XR. De gouden en olijfgroene marmeren details zorgen voor een trendy en opvallende look. De merknaam iDeal of Sweden staat garant voor kwaliteit en stijl.

De Fashion Case iPhone 11/XR is een back cover, wat betekent dat het de achterkant en zijkanten van je telefoon beschermt. Hierdoor blijft het scherm vrij en kun je gemakkelijk toegang krijgen tot alle knoppen en poorten van je iPhone XR.

Met de merkproductcode IDFCAW21-I1961 weet je zeker dat je de juiste hoes hebt voor je iPhone XR. Deze hoes is speciaal ontworpen voor dit model telefoon, waardoor de pasvorm perfect is en alle functies optimaal benut kunnen worden.

Ben je op zoek naar een trendy en beschermende hoes voor je iPhone 11/XR? Kies dan voor de Fashion Case iPhone 11/XR van iDeal of Sweden. Met het duurzame plastic materiaal, het unieke Golden Olive Marble design en de perfecte pasvorm is deze hoes een must-have accessoire voor elke fashion-forward dame.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies