IDEAL OF SWEDEN

Fashion Case iPhone 12/12 Pro Black Thunder Marble

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Duurzaam plastic
Merk iDeal of Sweden
Merk kleurnaam Black Thunder Marble
Merk product code IDFCAW21-I2061
Model telefoon iPhone 12 Pro
Type cover Back cover

Ben je op zoek naar een stijlvolle en beschermende hoes voor je iPhone 12/12 Pro? Dan is de Fashion Case iPhone 12/12 Pro van iDeal of Sweden precies wat je nodig hebt. Deze smartphonehoes is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire.

De Fashion Case is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen, stoten en vallen. Het materiaal voelt stevig aan en biedt een betrouwbare bescherming voor je iPhone 12 Pro. Daarnaast heeft de hoes een uniek design met de kleurnaam "Black Thunder Marble" van iDeal of Sweden, waardoor je telefoon er modieus en elegant uitziet.

Met de merkproductcode "IDFCAW21-I2061" weet je zeker dat je een authentiek product van iDeal of Sweden in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De Fashion Case is speciaal ontworpen voor de iPhone 12 Pro, waardoor de hoes perfect aansluit op de vorm en functies van je telefoon.

Deze back cover is ideaal voor dagelijks gebruik. Het biedt gemakkelijke toegang tot alle knoppen, poorten en functies van je iPhone 12/12 Pro, zonder dat je de hoes hoeft te verwijderen. Daarnaast zorgt de Fashion Case voor een goede grip, waardoor je telefoon minder snel uit je handen glijdt.

Met de Fashion Case iPhone 12/12 Pro van iDeal of Sweden combineer je stijl en bescherming op een unieke manier. Bestel vandaag nog en geef je iPhone 12/12 Pro de trendy uitstraling die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies